Dnevni horoskop za 11.06.2017.

0

Ovan

OvanDanašnje situacije iskušavaće vašu strpljivost i izdržljivost. No ono najbitnije događaće se u vašem domu. Bavićete se porodičnim pitanjima i odnosima. Nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

 

Bik

BikGodiće vam svi oblici fizičke akcije. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Sad biste ga mogli definisati.

 

Blizanci

BlizanciIntenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Živite li u staroj kući ili stanu, razmišljaćete o ulaganju u nove instalacije ili kupaotilo, krečenje i nužne popravke. U tome ćete imati podršku cijele porodice.

 

Rak

RakUčinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Susrešćete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Samci, pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

 

Lav

LavTokom jutra obavite planirane poslove, kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Unatoč porastu obaveza, priuštite sebi trenutke opuštanja. Nakon kafe s prijateljicom, izlaska s društvom ili bioskopa, osjetićete novi talas energije. Mogli biste od prijatelja doznati da vas neko iz njegovog društva želi bolje upoznati.

 

Djevica

DjevicaPredstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Ljubavne veze ulaze u razdoblje preispitivanja odnosa i zajedničke budućnosti – donijećete konkretne odluke.

 

Vaga

VagaMoguća je prolazna nesloga između roditelja u čiju se raspravu nemojte uplitati. Pustite ih da sami riješe svoj problem. Ulagaćete priličnu količinu energije u obavljanje zadataka i djelovati u uslovima pojačanog stresa. Ne reagujte razdražljivo na opaske bližnjih, a posebno partnera. Veče donosi smirivanje većine napetih situacija.

 

Škorpija

ŠkorpijaČitanje, gledanje filmova i hobiji obogatiće vam dan. Želite li probuditi uspavana osjećanja, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom sedmice niste stigli. Biće vam veoma bitna podrška voljenih, naročito ako razmišljate o zaposlenju ili promjeni posla.

 

Strijelac

StrijelacPorodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svog doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

 

Jarac

JaracŽeljećete lijepo izgledati, posebno ako se pripremate za izlazak. Savršeno ćete se snalaziti u većim društvima, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignuće vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, aliemotivno ste još uvijek vezani za nekog ko to možda ne zavređuje.

 

Vodolija

VodolijaOkretaćete se u prošlost pa biste se mogli prisjetiti drage osobe koju niste dugo čuli ni vidjeli. Neka vam ne bude teško kontaktirati je i sazznati šta ima novo u njenom životu. Učestvovaćete u intimnim i poslovnim problemima bliskih ljudi, a moguće je da budete učesnik intrige. Prijatelji će vam trebati radi otklanjanja malodušnosti.

 

Ribe

RibeNećete pogriješiti ako otputujete u posjetu prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i razgovor o nekim sasvim drugim temama od onih koje vodite kod kuće. Druženje s prijateljima omogućiće vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali pa ne propuštajte poziv za izlazak.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info