Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Vaš vladar je u polju karijere, praveći odlične aspekte na Jupitera u vašem polju posla i novca, planetom koja istovremeno vlada vašim saradnjama i partnerstvima. Imate jako dobre šanse da pokrenete neke nove poslovne priče, pogotovo ako ste se oko istih trudili neki duži vremenski period unazad. Doduše, biće aktuelna ove sedmice i opozicija od strane retrogradnog Saturna, što bi moglo povremeno da vam donese manje prepreke, zastoje, a koje ćete vi uglavnom vrlo uspješno prevazilaziti kroz svoju rječitost, sposobnost ubjeđivanja i iznalaženja praktičnih rješenja.

Ljubav. Emotivni i bračni odnosi imaju sve predispozicije da funkcionišu više nego dobro tokom ove sedmice. Vi i partner ste u skladu, postoji dobra komunikacija i razumijevanje i, u suštini, neće biti nekih tamnih oblaka nad vašim nebom. Ono što ne valja jeste mogućnost da neki od vas počnu da obraćaju pažnju i na osobe “sa strane”. Tu biste trebali da budete obazrivi i da ne tražite “hljeba preko pogače”, jer em možete biti otkriveni od strane voljene osobe em se možete za tu treću osobu zainteresovati više nego što ste mislili ili planirali. Budite dobri! Samci, komunikativni ste, održavate priču sa više osoba, jednostavno super vam je i hoćete da uživate u svakom trenutku. Da neki odnos možete započeti sada – pa možete. Ako uopšte budete uspjeli da se odlučite koga tačno da izaberete od gomile udvarača sa kojima flertujete.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede ili blaže prehlade mlađim Djevicama. Stariji pripadnici znaka će imati aktivaciju hroničnih tegoba, ali i probleme sa kostima, zubima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info