Blizanci: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. I dalje vas povremene blokade, odbijanja, zastoji, odlaganja koče, kada je poslovni segment u pitanju. Saturn, pogotovo u fazi retrogradnosti, neće vam dozvoliti da tek tako dođete do onoga što želite. Od vas se očekuje mnogo odgovornije ponašanje, mnogo veća fokusiranost na obaveze, ali i fokusiranost na planove koje ste pokrenuli. Da možete napraviti jedan veliki korak naprijed tokom ovog perioda – možete. Neki vas ljudi jako podržavaju, oslonite se na njih slobodno, pomoći će vam oko bitnih stvari.

Ljubav. I dalje je jako aktuelna opozicija Sunca i Merkura u vašem znaku sa Saturnom iz polja ozbiljnih partnerstava i braka. Ovo u suštini označava da odnos sa voljenom osobom i dalje ima “gore-dole” faze, da vas dvoje pokušavate da sredite svoju vezu, ali da povremeno jednostavno dolazite u neku formu blokade. Put do mira i stabilnosti očigledno je dugačak. Pokušajte da budete odgovorniji kada su neki dogovori ili obećanja prema voljenoj osobi u pitanju, jer će joj definitivno jako smetati vaše “lako ćemo” ponašanje po nekim, njoj bitnim, pitanjima. Slobodni, pokazujete promjenjiva ponašanja prema simpatiji pa onda nije ni čudo što druga strana nikako da vam “otvori vrata” i pusti vas u svoje srce. I dalje vam je sve otvoreno da otpočnete jednu, prilično dobru emotivnu priču, ali ipak ćete morati da pokažete mnogo jaču inicijativu nego do sada.

Zdravlje. Naporna sedmica. Naročito će hronične tegobe postati aktuelne kod starijih Blizanaca. Takođe, mogu se javiti i problemi sa kičmom, rukama, plućima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info