Dnevni horoskop za 10.06.2017.

0

Ovan

OvanDefinitivno u nekim situacijama pretjerujete. Nema potrebe da odmah “zauzimate gard” i da budete spremni na raspravu – umjesto toga, saslušajte šta sagovornik ima da vam kaže. U emotivnom segmentu ovo je dobar momenat, naročito za one koji su spremni na nova poznanstva i flert.

 

Bik

BikSve što ćete raditi ići će vam od ruke. Bilo da ste se posvetili čišćenju doma, u svaki njegov kutak unijećete i zanimljivo kreativno rješenje. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će najvjerojatnije zasnovati vezu.

 

Blizanci

BlizanciImate prave prijedloge, kreativni ste i ubjedljivi – više je nego izvjesno da biste mogli ostvariti prave dogovore ili pokrenuti komunikaciju koja vam je bitna. Ovo će biti naglašeno i u emotivnom segmentu – zato je pravi trenutak da izađete, upoznate nove ljude, družite se.

 

Rak

RakImate osjećaj da vam neke situacije u poslovnom segmentu izmiču iz ruku i da nećete moći da ih završite na vrijeme. Doduše, moguće je da ćete se zadržati prekovremeno na poslu. Vaša emotivnost je danas prenaglašena – potrebna vam je veća podrška i više zajednički provedenog vremena sa voljenom osobom.

 

Lav

LavŠta uradite do podneva – uradili ste. Već poslije tog vremena, ulazite u svoju “lijenu fazu”, kada ćete željeti samo da se opustite i da se prepustite uživanjima. Posvetite se svojim prijateljima, ukućanima, emotivnom partneru – na koju god stranu da odete, osjećaćete se više nego dobro.

 

Djevica

DjevicaIako ćete misliti da ćete uspjeti da završite sa svim poslovnim obavezama na vrijeme, ispada da bukvalno do posljednjeg trenutka na radnom mjestu nećete moći ni da predahnete. Potrebno vam je prvenstveno da se dobro odmorite i opustite, tako da je moguće da ćete ostatak dana iskulirati.

 

Vaga

VagaDanas nemojte iskušavati svoju sreću po pitanju finansija. Nešto vam se može učiniti kao dobro ulaganje i mogućnost da zaradite novac na brzinu, ali je teško da biste mogli profitirati. Ipak, nekima od vas čak se i rizik može isplatiti. U svakom slučaju – dan kada ste spremni da potrošite dosta novca na sebe i svoje uživanje. U kontaktu sa voljenom osobom – jačanje strasti.

 

Škorpija

ŠkorpijaPoslovni partner ili saradnik zahtijevaće da danas uložite svoje posljednje atome snage da biste završili projekat na kojem radite. Iako ste energetski dosta jaki, jedva ćete čekati da završite sa poslom. Voljena osoba vam danas može prirediti vrlo prijatno iznenađenje. Čak ćete i vi ostati zatečeni.

 

Strijelac

StrijelacMnogo poslovnih obaveza od ranog jutra, a kako dan bude odmicao – činiće vam se da nema kraja zadacima koji se postavljaju pred vas. Moguće je da ćete imati i više sastanaka ili dogovora sa saradnicima. Ovaj vam dan može iscrpiti energiju pa je teško da ćete imati dovoljno vremena za sve ono što ste planirali sa voljenom osobom.

 

Jarac

JaracLako ćete obaviti sve ono što se bude od vas zahtijevalo u poslovnom segmentu. Ipak, sa zadovoljstvom čekate drugi dio dana, jer je više nego izvjesno da ste ugovorili sastanak od kojeg mnogo očekujete. Ako ste usamljeni – danas obavezno u provod ili izlazak. Postoje velike šanse za nova poznanstva.

 

Vodolija

VodolijaGledaćete da sve što imate obavite što je prije moguće. Sedmica koja je iza vas prilično je iscrpila vaše snage i najradije biste ostatak dana proveli kod kuće. To će i emotivnom partneru najviše odgovarati – predstoje vam lijepi zajednički momenti.

 

Ribe

RibeDan je dobar da sredite neke obaveze sa kojima ste u zaostatku. Bićete više nego zadovoljni svojim učinkom. Iskoristite popodne da ojačate komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna. Ukoliko imate partnera, vrijeme je da pokrenete priče koje vas interesuju sa njim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info