Uvijek će postojati ta jedna osoba koju nikada nećeš zaboraviti

0

Uvijek će postojati ta jedna osoba.

Jedna osoba koja će ostati u tvom srcu sve do tvog posljednjeg daha.

To je osoba koja će uvijek imati komad tvog srca. To je jedna osoba koja te promijenila i uticala na način na koji nisi ni znala da ćeš postati.

I bez obzira koliko se trudila i bez obzira koliko dugo je ta osoba bila pored tebe, sama pomisao na nju zaustaviće ti disanje. Nećeš se moći riješiti tog duha i njegove sjene.

Ona će ti uvijek dolaziti u najljepšim snovima i u noćnim morama.

Ali, zar to nije predivna stvar?

Znati da te ta osoba voljela. Da si bila dragocjena i obožavana od te osobe koja te činila srećnom. Koja te izgradila. Koja te preoblikovala.

Koja te poučila koliko si predivna, koja ti je pokazala da si dostojna vjerne i divne ljubavi.

I iako ta osoba više nije pored tebe, čak i ako je vaša ljubav kratko trajala, ona će i dalje ostati uunutar tvojih kostiju i tvojih ćelija i u tvojoj mišićnoj memoriji. Ta ljubav će i dalje biti snažno živa u tebi.

Jer, iako je ova osoba sada negdje drugo, pokazala ti je koliko si čarobna. Pokazala ti je koliko si lijepa i sposobna. Njegova te ljubav naučila da zaslužuješ biti srećna s njim ili bez njega.

Njegova ljubav te naučila kako voljeti i biti voljena. I da to zaslužuješ.

Nemoj gledati na njegov odlazak kao na tragediju. Ne tretiraj njegov odlazak kao grmljavinu čija kiša stalno po tebi pada. Gledaj na njegov odlazak kao na svoj novi početak.

Gledaj na njegov odlazak kao otvoren put prema novoj  ljubavi i novoj vrsti čarolije. Ne dopusti da ostane gorčina u tebi. Ne dopusti sebi da njegov odlazak zaustavi vjeru u ljubav.

Imala si ljubav nakratko. Imala si veliku ljubav i potpunu promjenu života, kakvu mnogi ljudi nikada nisu imali privilegiju doživjeti. Zato se nemoj skrivati od svog vlastitog života.

Ne isključuj ljude koje voliš. Život je i dalje lijep ako ga takvim budeš gledala. I ne usuđuj se reći da nikada više nećeš voljeti.

Voljećeš ponovno.

Čuvaj sjećanja u svom umu. Neka se tvoja duša sjeti ljubavi i dopusti da ti duša pusti tu ljubav.

To ne znači da ćeš ga ikada zaboraviti. To ne čini tu ljubav ništa manjom od onoga što je bila. To te ne čini nesposobnom za dalje.

Samo moraš pustiti ovu osobu kako bi ponovno doživjela ljubav, da bi se ponovno zaljubila u svoj život i da bi dopustila svom srcu da se opet nekome otvori.

Moraš pustiti ovu osobu da ide, kako bi ponovno živjela svoj život. Tako da ne, nikada ga nećeš zaboraviti. Nikada nećeš zaboraviti kako se osjećalo tvoje srce.

Ali doživjećeš novu ljubav. I jednog dana, tu novu ljubav koju nađeš nikad nećeš napustiti. Ali ćeš i shvatiti zašto.

Izvor: Zdrava i sretna

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info