Najbolji parfemi za Ljeto 2017.

0

Sa novom sezonom na scenu stupaju i novi mirisi. Moramo priznati da su nam ljetni parfemi posebno dragi i privlačni, a sljedeći su najbolji ove sezone.

Marc Jacobs – “Rain”

Mirisna ljetna kiša u jednoj bočici? Da, to je upravo ovaj parfem, koji je idealan za dnevne varijante. Ako volite svježe parfeme, a koji se fantastično slažu sa vrelim danima, onda vam je ovo prvi izbor ovog ljeta.

 

Escada – “Fiesta Carioca”

Koktel strasti, koji je inspirisan ljetnim zabavama, donosi fantastično osvježenje usljed kombinacije voćnih i cvjetnih nota. Malina, narandža i jasmin samo su dio ove prekrasne kompozicije. Parfem je idealan za sve varijante.

 

Jil Sander – “Sun Pop Coral Pop”

Limitirano ljetnje izdanje uspješne mirisne note “Sun” (iz 1998. godine), osvaja “na prvu” prekrasnom mješavinom mandarine, frezije, mošusa i ćilibara. Parfem je idealan za dnevne varijante.

 

Calvin Klein – “Eternity Summer 2017”

Ovo je svježni cvjetni miris koji je  ujedno i limitirano izdanje linije “Eternity”. Ispirisan je vrelim ljetom, a idealan je za duge, ljetne večeri.

 

Lancome – “La Nuit Trésor Eau de Toilette”

Ako ste voljeli original, “La Nuit Trésor”, ovo poboljšano izdanje će vam se sigurno dopasti. Voćne mirisne note opijaju svakom svojom kapljicom, a ovaj parfem je idealan za večernje varijante. Kako bi izgledao što glamuroznije, bočica parfema je u obliku dijamanta.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info