Dnevni horoskop za 08.06.2017.

0

Ovan

OvanŽelite li napredovati i dokazati se, dan je odličan da skrenete pažnju na sebe i svoje vrijednosti. Sve vezano za obrazovanje, putovanja i komunikacije odvijaće se neometano. Rado ćete birati društvo ljudi koji vas nadahnjuju i dijele iste sklonosti. S partnerom ćete uspostaviti bolju komunikaciju i riješiti dileme.

 

Bik

BikBićete stalno u pokretu, pomalo nervozni i u potrazi za uzbuđenjima. Usljed nepažnje pogrešno ćete ispunjavati formulare te gubiti i zaboravljati važne stvari. Rješavaćete haotične situacije na poslu i nesporazume među kolegama. Bićete vezani rokovima i pod pritiskom, ali ćete svejedno nalaziti dobra rješenja i brzi izlaz iz kriza.

 

Blizanci

BlizanciNeće vam poći za rukom da pronađete zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Nadređeni neće imati sluha za vaše prijedloge i ideje, a ljubavni partner će očekivati da se vaša pažnja vrti samo oko njega. Romansa koja je duže nailazila na prepreke ima šansu razviti se – očekuje vas nezaboravan izlazak.

 

Rak

RakMnogi će razmišljati o novom poslu, ali zasad izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Pojedinci i okolnosti nisu na vašoj strani pa je bolje sve ostaviti onako kako jest. Iako će vam se zbog brzopletosti potkrasti greška, zahvaljujući šarmu i komunikacijskim vještinama lako rješavate probleme na radnom mjestu.

 

Lav

LavBićete hrabri i nezaustavljivo grabiti prema zacrtanim ciljevima. Danas započete aktivnosti imaju dobre šanse za uspješno ostvarivanje. Slobodno se uhvatite ukoštac s nečim što se čini kao tvrd orah – uspješno ćete savladati sve prepreke! Susreti s osobama suprotnog pola nosiće pečat privlačnosti, a moguća je i ljubav.

 

Djevica

DjevicaPoslovni zaostaci zadavaće vam glavobolje. Bićete prisiljeni ostati i nakon radnog vremena. Odnosi s partnerom stagniraju, a da to niste uspjeli ni primijetiti. Nedostajaće vam inicijative pa će vas mučiti pitanje je li sve isto kao što je bilo prije. Partner se već neko vrijeme udaljava od vas i zadubljuje se u vlastite probleme.

 

Vaga

VagaOd ranog jutra nizaće se zanimljivi kontakti. Poslovne partnere lako ćete pridobiti za svoje ideje, a sigurnim nastupom i biranim riječima osvojiti osobu koja vam je draga. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite odazvati se na pozive ili poruke koje dobijete.

 

Škorpija

ŠkorpijaZa rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Biće vidljiv i vaš racionalan pristup novcu. Manje ćete trošiti, a isto očekivati i od ukućana. Neko će vam staviti do znanja koliko mu značite ili će vam dokazati da vam vjeruje i da uživate njegovo povjerenje.

 

Strijelac

StrijelacDruštveni život, odgoj djece, zbivanja vezana za prijatelje i ljubavnog partnera zaokupljaće vašu pažnju. Rado ćete se odazivati pozivima na proslave i promocije. Mjesec u znaku obećava izvrstan provod na putovanju i porast raspoloženja u komunikaciji s ljudima, posebno ako ste rođeni u decembru.

 

Jarac

JaracPoslovne obaveze biće vam veoma naporne. Ne nervirajte se zbog stvari koje zasad ne možete riješiti. Vaše misli otputovaće nakratko u prošlost. Prisjetićete se nekoga ko vam je mnogo značio ili pokušati pronaći stvar koju ste prije nekoliko dana zagubili. Ako ste u vezi, partnera ćete zbuniti hirovitim i nepredvidivim ponašanjem.

 

Vodolija

VodolijaVaša kreativnost i smisao za organizaciju danas će posebno doći do izražaja. U ljubavi ćete postati romantičniji, više sanjariti ili čak priželjkivati susret s nedostupnom osobom. Međutim, ako se potrudite i budete hrabriji u osvajanju, ugodno će vas iznenaditi dobar razvoj situacije.

 

Ribe

RibeVanjske okolnosti vas sputavaju, ali rezultati vašeg prijašnjeg rada pomoći će vam da okrenete stvari u svoju korist. Imaćete osjećaj da se vrtite ukrug, posebno budete li se previše okretali ka prošlosti. Uprkos vašoj povremenoj nervozi i ljubomornim ispadima, partner će shvatiti vaša previranja i ponuditi podršku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info