Aktivirajte Open IPTV – čekaju vas najbolji filmovi

0

„Stiv Džobs“ nas vodi iza kulisa digitalne revolucije i oslikava portret izvanrednog čovjeka. TV kanal HBO2, 12. juna u 19.00 časova.

Film je režirao oskarovac Deni Bojl, dok je scenario napisao oskarovac Aron Sorkin, oslonivši se na najprodavaniju biografiju osnivača Epla koju je napisao Volter Ajzakson. Majkl Fasbender glumi Stiva Džobsa, osnivača Epla, dok oskarovka Kejt Vinslet glumi Džoanu Hofman, bivšu direktorku marketinga Mekintoša. U ulozi Stiva Voznijaka, koosnivača Epla, nalazi se Set Rogen, dok Džef Danijels glumi bivšeg direktora Epla, Džona Skalija.

Televizijski kanal CINEMAX ekskluzivno donosi film “Građanin X”, koji je na programu 12. juna 2017. godine u 21.40 časova.

Ruski policijski inspektor suočava se sa nepremostivim preprekama u svojoj potrazi za najsurovijim serijskim ubicom modernog doba u ovom napetom trileru, zasnovanom na istinitoj priči. Glume Stiven Rej i Donald Saterlend.

Osam tijela je nađeno u šumi, brutalno ubijeno, silovano i unakaženo. Žrtve su mlade, često usamljene. Napravile su grešku razgovarajući sa nepoznatim i zbog toga su platile svojim životima. Briljantnom forenzičaru, ali neiskusnom detektivu, Viktoru Burakovu (Stiven Ria), njegov šef, Pukovnik (Donald Saterlend), dodjeljuje ovaj slučaj. Pukovnikov je zadatak da Burakovu pruži što više podrške, ali kako broj žrtava raste, istraga se sve više usporava, zakopana iza krutosti državnog aparata…

“Đavo i duboko plavo more”, radni je naslov romantičnog scenarija filma koji nas vodi do Henrija, arhitekte iz Nju Orleansa, koji  tuguje za svojom tragično preminulom trudnom ženom. Petak, 16. jun u 18.10 časova na kanalu HBO.

Nakon nesrećne smrti njegove vesele trudne žene Peni (Džesika Bil), povučeni arhitekta Henri (Džejson Sudeikis) pokušava da nađe smisao u životu i poslu koji ga je nekada ispunjavao. Nastavlja da radi na kući koju su on i Pem počeli da grade i provodi vrijeme sa tajanstvenom mladom umjetnicom Mili (Mejsi Vilijams, „Igra prijestola“), kojoj je Peni željela da pomogne. Iako Mili u početku ne vjeruje Henriju, njih dvoje sklapaju probno prijateljstvo i ona mu otkriva da želi da napravi splav i otplovi daleko od svoje ružne prošlosti i započne novi život. Preuzimajući očinsku ulogu za koju se spremao, Henri zanemaruje poslovne i ostale obaveze da bi pomogao Mili u njenoj namjeri. Dok rade zajedno, on shvata da mu ona može pomoći da zaliječi rane isto koliko i on može da pomogne njoj.

Podsjećamo vas da u Open ponudi možete pratiti i program Srpske naučne televizije (SN TV) čiji je zadatak da kvalitetnim, zanimljivim i jedinstvenim programskim sadržajima radi na popularizaciji obrazovanja, nauke, kulture, umjetnosti i informisanja, sa akcentom na srpske naučne institucije i ustanove kulture, kao i na dostignuća domaćih naučnika i umjetnika. Program ove televizije možete pratiti na poziciji 41.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info