Koncert Željka Joksimovića uz m:tel

0

Banjaluka i tvrđava „Kastel“ će ovoga četvrtka, 8. juna 2017. godine, ponovo biti mjesto za uživanje u vrhunskom muzičkom spektaklu, koji će gledaocima prirediti poznati muzičar Željko Joksimović, uz pomoć prijatelja –  kompanije m:tel.

Veliki koncert ovog popularnog muzičara počinje u 20.30 časova, na koncertnoj pozornici tvrđave “Kastel”, a muzički spektakl koji se najavljuje ujedno će biti i promocija pjesama nastalih iz projekta „Dva sveta“. Ovaj svojevrsni muzički iskorak Joksimović je realizovao i objavio krajem prošle godine, a riječ je o obradama popularnih hitova poznatih folk, pop i rok pjesama i to u džez i sving pravcu. Posjetioci ovog koncerta će, tako, biti u prilici da čuju stare hitove Tome Zdravkovića, Tozovca, Arsena Dedića, Luisa, te „Električnog orgazma“, „Van Goga“, ali i grupe „Magazin“ i „Plavi orkestar“…

Impresivan scenski spektakl će upotpuniti i 30 muzičara na bini, koji će svirati trube, trombone, saksofone, klavir, klavijature, gitare, bas, bubnjeve, perkusije. Pored toga, svaku muzičku numeru prati i film sa pričama koje potpisuje čuveni scenarista Nebojša Romčević.

Veče vrhunske muzičke i filmske umjetnosti, zaokružene impresivnom produkcijom kada je u pitanju scenografija, ozvučenje i rasvjeta, garant je da će ovaj koncert pružiti jedinstven doživljaj gledaocima.

Budite dio ovog veličanstvenog događaja, provedite veče sa prijateljima!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info