Dnevni horoskop za 06.06.2017.

0

Ovan

OvanVi ste napravili odličan plan dnevnih aktivnosti, ali je više nego vjerovatno da ćete morati da ga mijenjate u hodu. Mnoštvo sitnih obaveza, ali onih koje morate završiti u najkraćem mogućem roku. Osoba koju ste upoznali preko segmenta prijatelja pokazuje veliko interesovanje za vas. Sklonost ka avanturama.

 

Bik

BikAko ste nezadovoljni ljubavnim životom, taj će se osjećaj još više pojačati. Uzrok se krije u vašoj preosjetljivosti i prevelikim očekivanjima pa se druga strana povlači pred vama. Nemojte tako ozbiljno pristupati situacijama koje su rješive. Grčem i sumnjama neće ništa postići, osim nervoze i nesanice.

 

Blizanci

BlizanciDobra fizička izdržljivost omogućiće vam da većinu poslova i obaveza privedete kraju. Dirnuće vas uviđajnost kolega ili spontanost kojom će vam okolina izlaziti ususret. Pri tome se nemojte zaboraviti zahvaliti na upućenoj vam pomoći.

 

Rak

RakDanas ste u nekom čudnom raspoloženju – ništa vam se ne radi i samo otaljavate svoje obaveze. Neraspoloženi ste zato što još uvijek nema realizacije onih pitanja koja su vam bitna. Bolje funkcionišete u emotivnom segmentu – tu vas čekaju prijatni trenuci sa partnerom, ali i jake mogućnosti za flert.

 

Lav

LavMoraćete uložiti više energije i vremena ako želite krenuti ususret ostvarivanju željenih ciljeva. Shvatićete da ste u stisci s vremenom i da se rokovi približavaju. Ukoliko rješavate stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni. Dan nije pogodan ni za potpisivanje ugovora, rješavanje pravnih i zakonskih pitanja.

 

Djevica

DjevicaUkoliko iščekujete brži razvoj nedovršene ljubavne priče, budite strpljiviji. Da bi sve uzelo maha, treba malo više vremena. Ako tražite odgovore na neka pitanja, privolite voljenu osobu na razgovor. Ukoliko krećete na put, ne žurite do odredišta i izbjegavajte razgovore dok u rukama držite volan.

 

Vaga

VagaEnergija današnjeg dana vam baš i ne odgovara – teško se fokusirate na svoje obaveze i nekako ćete jedva čekati da izađete sa posla i odahnete. Zato emotivni segment nudi izvanredne mogućnosti – počev od novih poznanstava, flerta, zanimljivih ljudi koji vas okružuju… A zauzetima – velika strast.

 

Škorpija

ŠkorpijaMarljivim radom uspijevaćete odraditi zacrtano. Uspješno ćete se izboriti za sebe u situaciji u kojoj vam neko jasno stavlja do znanja da vam nije naklonjen. Dokazaćete da se znate izboriti za ono što vam pripada. Dobićete iskren kompliment na račun svog izgleda od nekoga ko vas potajno simpatiše.

 

Strijelac

StrijelacPorašće vam obim obaveza, ali loše ćete se snalaziti s detaljima i lako pogriješiti. Iako će vas psihički umor pratiti od jutra, oduprijećete mu se većim količinama kafe. Partner će vam pokazati da vas voli, ali bi vaše misli mogla zaokupljati treća osoba. Borićete se između razuma i strasti koja vas je potpuno obuzela.

 

Jarac

JaracDiplomatske i komunikacijske vještine osiguravaju vam dobar start u novim poslovnim projektima. Ako ste nadređena osoba, isticaćete se smislom za organizaciju i timsko poslovanje. Dan je odličan za obavljanje obaveza po gradu, kupovinu ili vađenje dokumenata. Sve će proteći bez zastoja i uz ljubaznost osoblja.

 

Vodolija

VodolijaPoslovna previranja biće razlog nervoze. Uočavaćete probleme tamo gdje ih nema, na šta će vas i drugi upozoriti. Pridavaćete preveliki značaj ograničavajućim elementima, nauštrb onih koji vam mogu donijeti zadovoljstvo na duže staze. U ljubavi imate više sreće – ne oklijevajte stupiti u kontakt sa simpatijom.

 

Ribe

RibePotreba da se više aktivirate u poslovnom segmentu je izuzetno jaka. Ipak, danas postoji mogućnost nekih sitnijih grešaka pa dobro provjerite sve ono što radite. Moguće je da će rezultati biti polovični. Veliki emotivni zanos i romantika su prisutni u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info