Odabrani pobjednici konkursa „Kad imaš prijatelje, sve je OK“

0

Kompanija m:tel je odabrala četiri najkreativnije fotografije pristigle na Instagram konkurs „Kad imaš prijatelje, sve je OK“, te nagradila njihove autore sa po tri ulaznice za OK kamp. Pored ulaznica, svaki član ekipe će na poklon dobiti i rekvizite koji mogu biti korisni na kampovanju, poput baterijske lampe, prenosnog punjača za telefon i šešira za zaštitu od sunca. Sve fotografije pristigle na konkurs, kao i njihove autore potražite na Instagramu uz hashtagove #mtelbh i #budiOK.

OK Fest je festival koji svojim ciljem, programom i sadržajima vratio “stari sjaj” Nacionalnom parku “Sutjeska”, a čije održavanje i ove godine pomaže i kompanija m:tel.

Ove godine svoje nastupe na festivalu su potvrdili Del Arno Band, Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4, Dubioza Kolektiv, Straight Jackin, Justin’s Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-PLAY, Zoster i Deca loših muzičara.

Više detalja o ovogodišnjim izvođačima, kao i o sadržajima u okviru zabavno-edukativne zone, pratite putem m:bloga ili zvanične stranice festivala.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info