Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. I ova vam sedmica u poslovnom segmentu pruža korektne prilike. Naglašena je vaša kreativnost, maštovitost, puni ste ideja i jedino što je potrebno uraditi jeste da krenete da nešto od ovoga i realizujete. Doduše, to je lakše reći nego učiniti, ali imate dovoljno volje i istrajnosti pa ćete svakako nešto uspjeti da pokrenete. Neki od vas u ovom periodu mogu se dohvatiti još jednog, dodatnog posla, koji će se vrlo brzo pokazati kao jako isplativ. Mars u polju poslovne svakodnevnice traži od vas da budete smireniji u kontaktu sa kolegama i saradnicima. Ne nervozite se i rješavajte stvari mirnim putem.

Ljubav. Generalno gledano, na vašem ljubavnom nebu tokom ove sedmice ne bi trebalo da bude nekih tamnih oblaka. Osim, naravno, ukoliko vi ne natjerate da sve “zagrmi” i to nekom svojom impulsivnom reakcijom, potenciranjem svađe iz vedra neba ili potpuno neuračunljivim ponašanjem prema voljenoj osobi. U suštini, vi se smirite i sredite i sve će funkcionisati baš kako treba. Možda je trenutno najbolji “lijek” to da sa voljenom osobom češće izlazite, budete van kuće, jer će na taj način ova vaša potreba “da napravite haos” blijedeti i nestajati. Samci, u vaše polje ljubavi i znak Blizanaca ulazi planeta Merkur, koja njime i vlada. Nastavlja se period češćih kontakata sa suprotnim polom, intenzivnijih izlazaka i dobrog osjećaja. Od vas zavisi u kom ćete pravcu “tjerati” priče sa osobama koje vam se sada pojavljuju.

Zdravlje. Mars u polju zdravlja baš i nije najpogodnije imati. Savjetuje vam se da u narednom periodu više vodite računa o sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info