Vaga: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Usmerite svoje aktivnosti na kontakte i saradnju sa strancima, jer u ovoj nedelji tu možete izvući najviše koristi. Mars u polju karijere vam ne ide na ruku, jer je u kvadratnom aspektu na vaš znak, pa je itekako moguće da tenzija u poslovnom segmentu bude itekako prisutna. Jednim delom ćete vi ovo uspeti da smirujete svojom pozitivnošću, mirnim stavom i promišljenošću, ali ipak budite obazrivi. Jupiter u vašem polju ličnosti tek krajem sedmice kreće direktnim hodom i moguće je da će vam se činiti da ovoj sedmici, ali i nekim problemima u njoj, nema kraja.

Ljubav. Pun Mjesec u polju komunikacije, razgovora, a u konjukciji sa Saturnom, može u vašim emotivnim relacijama iznijeti na dnevni red neke istine, ali i potrebu da sredite odnos u kojem ste. Vaša vladarka je ušla u znak Bika i vaše polje promjena i kriza pa je sada pravi trenutak da prvo sebe preispitate i shvatite šta je ono što želite kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Dobar kontakt Venere sa Marsom daje vam mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, da se više okrenete zajedništvu, strasti i da podstaknete emociju između vas dvoje. Samci, otvorićete se prema nekom ko vas jako privlači, ali je moguće da nećete dobiti pozitivan odgovor. Možda je bolje da to “otvaranje” ostavite za drugi dio sedmice – u tom slučaju biste prošli bolje. Svakako, vi ulazite u novu životnu fazu i moguće je da uskoro uđete u emotivnu priču.

Zdravlje. Promjenjiva zdravstvena situacija tokom ovog perioda pratiće vas iz dana u dan. U jednom trenutku – puni energije, mirni i stabilni, a već u narednom – nervozni, samo što ne ujedate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info