Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Neki pomaci nabolje se evidentno dešavaju u poslovnom segmentu. Ipak, osjećaj neispunjenosti i toga da se prava rješenja ni ne naziru, pratiće vas i ove sedmice. No, krajem sedmice, vladar vašeg znaka, planeta Jupiter, kreće direktnim hodom i budite sigurni da ćete se već u narednom periodu osjećati mnogo optimističnije i življe. Venera u polju poslovne svakodnevnice donosi vam dobre šanse i neke nove ponude, koje svakako treba uzeti u obzir i razmatranje, jer vam nude stabilnost i dobru finansijsku podršku. Budite otvoreni za savjete od strane osoba koje vas cijene i poštuju ono što radite.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju ličnosti uglavnom neće imati pozitivan efekat na vaše emotivne relacije. Može vam donijeti osjećaj da više ne možete da se borite sa nekim situacijama ili potpuni pad optimizma po pitanju nastavka emotivnog odnosa u kojem ste. Takođe, može na dnevni red iznijeti neke neprijatne istine koje ćete morati da priznate sami sebi ili će se to dogoditi u razgovoru sa partnerom. Ova je sedmica u potpunosti “šarena” kada su emotivni odnosi u pitanju – u jednom trenutku vam slijedi pad, već u narednom dizanje, ali kratkotrajno. Generalno gledano, sigurno je da nećete biti naročito mirni. Jedino rješenje je da vi i partner pokušate, koliko god je to u vašoj moći, da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas svakodnevno opterećuju. Samci, vaše polje poslovne svakodnevice ugostilo je tranzitnu Veneru. Preko poslovnog segmenta sada možete imati nova poznanstva i ljubavne šanse.

Zdravlje. Morate nešto promijeniti u odnosu prema sebi i svojim životnim navikama. Nemojte upadati u melanholična, statična, poludepresivna stanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info