Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Pun Mjesec je ove sedmice u vašem polju posla i finansija i to u konjukciji sa Saturnom. Definitivno vam je nekih situacija dosta i shvatate da je došao pravi trenutak da napravite promjene, jer više ne možete i ne želite da čekate. Ne mogu da vam obećam da će te promjene kojima se nadate doći baš ovih dana, ali sada svakako utirete pravi put za njih. Moguće je da neki od vas tokom ove sedmice potraže i dodatni posao ili se aktivnije bace na traženje novog. Neki od vas će pokušavati da sjede i na dvije stolice i, u tom slučaju, vodite računa o preklapanju obaveza, ali i o svojim mentalnim i fizičkim kapacitetima.

Ljubav. Venera tokom ove sedmice ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, a vaš vladar Mars prelazi u znak Raka. Vi lično ćete se osjećati emotivnije, nježnije, željni ste ljubavi i pažnje, a partner će svakako biti i više nego voljan da vam pruži to što vam je potrebno, da vas “ušuška” i voli. Za sada će uglavnom sve funkcionisati dobro, osim što morate na samom početku sedmice obratiti pažnju – može doći do neke turbulentne, ali kratkotrajne, situacije sa voljenom osobom. Potrudite se da u ovim trenucima ne reagujete ishitreno i da funkcionišete hladne glave. Samci, znate šta želite kada je ljubav u pitanju, a baš nešto tog tipa vam se sada i nudi. Ne mora da znači da će do samog početka veze doći u ovoj sedmici (mada ima lijepih šansi za to), ali u kraćem narednom periodu definitivno hoće.

Zdravlje. Ulazite u period kada imunitet može varirati i kada je neophodno da vodite računa o sebi – o kvalitetnoj ishrani, rekreaciji, dovoljnoj količini odmora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info