Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Pun Mjesec u polju karijere u konjukciji sa Saturnom može djelovati dvojako na vas. Možete shvatiti da je potrebno da se još čeka na ostvarenje nekih vaših želja po pitanju promjene pozicije, radnog mjesta. Takođe, možete djelovati kroz nešto komplikovaniji kontakt sa nadređenima, jer vi nećete više moći da se uzdržavate i reći ćete im ono što zaista mislite o njima. Ako već dođe do ovog drugog slučaja, potrudite se da budete nježni – ipak vam je Venera trenutno u polju komunikacije pa se sve može reći na neki ljepši način. Generalno gledano, ulazite u period pojačanih kontakata sa saradnicima, boljeg funkcionisanja sa poslovnim partnerima, a kod nezaposlenih će se lakše otvarati mogućnosti za pronalaženje posla.

Ljubav. Od kraja ove sedmice Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, kreće direktnim hodom i vi izlazite iz višemjesečnog, uglavnom nepovoljnog, perioda kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Tokom ove sedmice sa partnerom ćete funkcionisati po “vruće-hladno” principu. Red odlične komunikacije, dogovora, strasti, a onda pad, nezadovoljstvo, neispunjenost. Nemojte dozvoliti sebi da mnogo “klackate” u psihičkom smislu, shvatite da je ostalo još samo malo do vašeg boljeg, optimističnijeg i vedrijeg raspoloženja. Samci, vaše treće polje – komunikacije, dogovora, pokreta, komšiluka – obogaćeno je tranzitom Venere, a Mars se “smjestio” u vaše polje ljubavi. Pred vama su dani novih poznanstava, lijepih kontakata sa suprotnim polom i, naravno, velikih mogućnosti da se istinski zagrijete za nekog.

Zdravlje. Zdravstveni segment nije loš, samo je potrebno da ostvarite jaču psihičku stabilnost. Tu nekako uvijek “klackate”, a stres i nezadovoljstvo onda vuku sve ostalo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info