Rak: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Polje poslovne svakodnevnice je dosta naglašeno tokom ove sedmice i, u suštini, najviše pažnje biste trebali da obratite na odnos sa kolegama, ali i na izvršavanje svojih obaveza i odgovornosti na vrijeme. Potezi nekih bliskih saradnika mogu vas jako razočarati, ali ako ništa drugo, saznaćete koje je njihovo pravo lice i biće vam jasno da ubuduće ne možete da računate na njih. Mars u vašem polju ličnosti može vam donijeti pritajenu nervozu, blagu dozu agresije (i kada je to potrebno i kada nije) pa vodite računa da svojim preterano “gorljivim” nastupom ne pokvarite neke odnose koji su vam bitni.

Ljubav. Pun Mjesec, vladar vašeg znaka, u konjukciji sa Saturnom koji vlada poljem ozbiljnih partnerstava i braka, iznijeće neke, više nego izvjesno, bolne i neprijatne istine kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Doduše, takva forma raščišćavanja u suštini i jeste neophodna, da biste vi i voljena osoba mogli da odredite možete li ih prevazići i nastaviti dalje ili je vrijeme da ozbiljno porazgovarate o razdvajanju. Trenutni status quo u kome ste neće moći da se održava na duži rok. Neke promjene moraju nastupiti, ako ne u ovoj sedmici, a ono u narednom periodu od mjesec i po dana. Samci, planeta Venera ove sedmice ulazi u polje koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, društvene aktivnosti. Vrijeme je da budete aktivniji i da uživate u životu. Ne brinite i ljubav će se pojaviti.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka i hronični bolesnici neka obrate posebnu pažnju tokom ove sedmice, jer se njihove tegobe mogu pojačati. Kod mlađih – stres i problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info