Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Funkcionišite u ovoj sedmici, makar u njenom prvom dijelu, bez drastičnih poteza, bez impulsivnih reakcija i bez presijecanja “kao sjekirom”, jer vam ništa od ovoga neće biti na korist. Vaša napetost može proizvesti istu takvu reakciju od strane kolege ili poslovnog partnera, saradnika pa se zato trudite da se smirite i da uvijek na pameti imate svoje interese. Bolje poslovne prilike idu ulaskom Venere u znak Bika i njen će se uticaj u velikoj mjeri osjetiti već od srijede. Ulazite u jedan stabilniji poslovno-materijalni period. Mnoge stvari će se pokrenuti, zastoji će biti prevaziđeni, a vi ćete se osjećati neuporedivo bolje.

Ljubav. Konjukcija Urana i Venere i ove se sedmice osjeća i donosi neuobičajeno ponašanje od strane voljene osobe. Mogu vas iznenaditi njeni postupci ili reakcije koje će biti iznenadne i, više nego izvjesno, burne. Možda je i potreban dašak svježine u vašem odnosu, ali budite obazrivi i pokušajte da držite stvari pod kolikom tolikom kontrolom, jer se lako mogu “otrgnuti” i kod nekih od vas donijeti čak i prekid onosa. Dobro je što je ovo kratkotrajan aspekt, nakon kojeg odmah ulazite u fazu smirivanja pa se nadamo da ćete moći da se postavite prema voljenoj osobi na pravi način. Ne odgovarajte nervozom na partnerovo ponašanje, jer ćete time samo unijeti dodatni nemir. Ukoliko ste samac, otvara vam se prilika za jedan “brzinski” kontakt, od kojeg ne smijete mnogo očekivati, jer postoji šansa da se razočarate. Bolje su prilike za kontakte sa suprotnim polom od sredine sedmice.

Zdravlje. Moguće su manje glavobolje ili problemi sa variranjem pritiska i to u prvoj polovini sedmice. Ostatak perioda je zdravstveno pogodan, samo vodite računa da uvijek nađete vrijeme za odmor i opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info