Lav: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Mars u polju podsvijesti povremeno neće djelovati baš podsticajno na vaše samopouzdanje ili će činiti da s razlogom – ili bez njega – strahujete od konkurencije. Vaše akcije u ovom periodu moraju biti promišljene, a ukoliko sami niste sigurni šta da odlučite, preporučuje vam se da potražite savjet prijatelja ili nekoga ko vam je jako naklonjen. Generalno gledano, polje podrške od drugih vam je izuzetno jako u ovom periodu i možda je i najbolje da vas drugi usmjeravaju, da vi ne biste napravili grešku nekim potencijalno ishitrenim potezom. Neko će vam predložiti partnerstvo. Razmislite o ovoj opciji.

Ljubav. Imate osjećaj da je odnos sa voljenom osobom samo površinski dobar i da vas dvoje zaobilazite u širokom luku neke, iole ozbiljnije teme i probleme koji stoje i samo čekaju da se aktiviraju. Ovaj vaš osećaj nije daleko od istine, a preporučuje vam se da pokušate da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči. Bolje je neke stvari riješiti odmah, nego čekati da se nakupe, nagomilaju – onda ćete imati problem koji će vjerovatno biti mnogo kompleksniji nego sada. Samci, najviše su vam naglašena polja prijatelja i karijere. U ovo prvo je ušao tranzitni Merkur pa vam se otvara prilika da budete mnogo aktivniji u izlascima i druženju, a u ovo drugo je ušla tranzitna Venera pa vas može iznenaditi inicijativa nekog kolege ili koleginice prema vama. Opustite se, dozvolite sebi da uživate u novim poznanstvima i kontaktima sa suprotnim polom.

Zdravlje. Kod starije populacije mogu početi da se javljaju manje tegobe hroničnog tipa. Nemojte ih zanemarivati, pošto pokazuju tendenciju da jačaju u narednom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info