Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. U polje poslovnih obaveza ove sedmice ulazi i Merkur, pored Sunca koje već neko vrijeme tranzitira ovdje. U suštini, fokus bi u narednom periodu bio na tome da se potrudite da sve što imate završite na vrijeme, da budete maksimalno posvećeni i odgovorni. Neophodno je da budete ažurni, pogotovo kada je neka papirologija ili dogovori sa saradnicima u pitanju. U suštini, promjene u poslovnom segmentu polako zaživljavaju. Nije to još uvijek ništa spektakularno, ali ćete makar vidjeti prve pomake nabolje.

Ljubav. Mars je od ove sedmice u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka. Moraćete da naučite da u narednom periodu podnesete povremeni pritisak koji bi voljena osoba mogla vršiti na vas. Potrudite se da u ovakvim momentima ne reagujete brzo, već da ih shvatite kao trenutnu partnerovu potrebu da se “izduva”. S druge strane, neko može “baciti oko” na vas – samo od vas zavisi da li ćete pristati da se uplićete u nešto tog tipa. Samci, Venera ove sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, životnih zadovoljstava. Sigurno je da je jedan lijep period pred vama – vrijeme kada ćete više biti “na meti” udvarača, ali i dani kada ćete se osjećati bolje nego inače. Samo od vas će zavisiti kada ćete biti spremni da nekome, ko vas oblijeće, date šansu. U svakom slučaju, veze započete tokom ove sedmice, mogu imati trajnost i stabilnost. Na vama je ostalo.

Zdravlje. Dobar period u zdravstvenom segmentu, bar kada je fizički dio u pitanju. Što se tiče psihičke stabilnosti, povremeno vam zaista nije lako.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info