Djevica: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Od ove sedmice, Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u polje karijere i pozicije. Tokom ove sedmice pred vama će se otvoriti mogućnosti da otvorite nove poslovne pregovore u kojima bi vam zdušno pomogla osoba koju smatrate autoritetom ili joj bezrezervno vjerujete. U ovom periodu možete napraviti grešku jedino ako žurite i ako ne sagledavate stvari sa svih strana. Uključite više svoju racionalnu i analitičnu prirodu. Tokom ove sedmice možete dobiti poslovnu ponudu za dodatni ili povremeni rad sa stranom firmom ili inostranstvom. Provjerite da li ćete ovo moći da uklopite u postojeće obaveze.

Ljubav. Vaš vladar i vladar polja partnerstava su od ove sedmice u trigonskom aspektu, što donosi da vi i voljena osoba možete lakše da funkcionišete i eventualno riješite i probleme iz prethodnog perioda. Ono što je u ovakvoj situaciji pomalo nezgodno, jeste da ćete vi lično morati da pravite veće kompromise i da pristajete na nešto, što vam u ovim danima možda i ne odgovara. Osim ako su to zaista krupne stvari, ipak vam se savjetuje da pokušate da se prilagodite, jer će ovo jako brzo dati rezultate. I te kako će vam prijati mir koji je sada lako dostignuti sa voljenom osobom. Brzo ćete shvatiti da ne žalite zbog ustupaka koje ste napravili. Samci, planeta ljubavi Venera je u dobrom aspektu na vaše polje ličnosti. Neka potencijalna emotivna priča počeće već tokom ove sedmice da se “vrzma” oko vas. Nigdje ne žurite, pustite da se sve polako razvija i ide svojim tokom.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika znaka – odlična zdravstvena situacija. Stariji bi mogli da imaju prolazne tegobe sa glavoboljom ili nervozom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info