Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Pun Mjesec u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, koji se dešava polovinom ove sedmice, može na dnevni red izbaciti neke neprijatne istine, ali i probleme u postojećim saradnjama. Ipak, zbog pozicije vašeg vladara Merkura, koji je trenutno u vašem polju ličnosti, možete “ispeglati” bilo kakvu neugodnu situaciju snalažljivošću, brzim razmišljanjem i još bržim djelovanjem. Iako nestabilan period, ovo ipak jeste vrijeme da se pokrenete po pitanju realizacije nekih poslovnih projekata i planova. Lako stupate u kontakt sa drugima i u ovom periodu se potrudite da proširite listu saradnika.

Ljubav. Ukoliko ste u emotivnim relacijama, ulaskom vašeg vladara Merkura u polje ličnosti, dolazite u fazu u kojoj možete na lakši i jednostavniji način unijeti neke pozitivne elemente u odnos sa partnerom. Doduše, biće vam povremeno teško da drugu stranu “pokrenete na akciju” i to zato što planeta koja vlada partnerima, Jupiter, tek na samom kraju sedmice kreće direktnim hodom. U prevodu, partner će vas čuti, ali možda neće odreagovati u pravom trenutku ili na pravi način. No, to ne znači da treba odustati od pokušaja da promijenite nešto nabolje. Samci, vladarka polja ljubavi, planeta Venera, trenutno vam je “iza leđa”, što znači da ćete se teže emotivno otvarati i da će vam biti potrebno više vremena da se istinski zainteresujete za nekog. Ipak, ovo vas neće spriječiti da tokom ove sedmice budete vrlo aktivni, u pokretu, u društvu svojih prijatelja i dobroj zabavi.

Zdravlje. Prevelik unos kalorija i preobilni obroci mogu vas činiti pospanim, statičnim. Povedite računa o ishrani i pokušajte da što više budete na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info