Bik: Sedmični horoskop za period od 05.06. do 11.06.2017.

0

Posao. Prva dva dana ove sedmice su turbulentna i i te kako je moguće da ćete ovo osjetiti i u poslovnom segmentu. Malo “spuštajte loptu” i aktivirajte se tek u ostatku ovog perioda. Istina je da ulazite u vrijeme kada možete uraditi mnogo više nego do sada i po pitanju svojih planova, ali i po pitanju regulisanja trenutnih poslovnih pozicija. Bolji period je pred vama i jedino što je potrebno jeste da shvatite da vam i dalje slijedi napredovanje korak po korak, ali sada sa mnogo opipljivijim rezultatima koji će se jako brzo i pokazati. Podršku drugih imate, a intenziviraće se i kontakti sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Ljubav. Početkom sedmice još uvijek je aktuelna konjukcija vaše vladarke sa Uranom – naglašeno se može osjetiti u partnerskim odnosima i to najviše kroz nemogućnost da više kontrolišete sebe – vaša nezadovoljstva mogu izbiti ogromnom snagom i bićete skloni da voljenoj osobi “saspete sve u lice”. Vaše emotivne relacije mogu biti duboko poljuljane, a kod nekih čak može doći i do prekida. Ako sačekate samo malo i pokušate da ne reagujete impulsivno, oko vikenda možete osjetiti smirenje i moći da voljenoj osobi saopštite sve što hoćete, ali na jedan mnogo mirniji, racionalniji način. Ukoliko ste samac, sekstil Venere i Marsa, koji je naglašen tokom ove sedmice, prvenstveno govori o seksualnoj komponenti odnosa koje biste u ovom periodu mogli pokrenuli. Ne žurite sa ulaskom u nove emotivne priče.

Zdravlje. Prvi dio sedmice je nestabilan. Možete imati glavobolju, nesanicu, problem sa pritiskom. Kod nekih od vas mogu se javiti i prehlade i blaže virusne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info