Poznati putnici za Pariz na finale Roland Garros

0

Kompanija m:tel je nedavno pokrenula kreativni konkurs u okviru kojeg je pozvala Open IPTV korisnike i ljubitelje sporta, da pošalju fotografiju na kojoj uživaju u gledanju sporta i navedu razloge zašto baš njihov tim treba da dobije put za dvije osobe u Pariz, na finale teniskog turnira Roland Garros.

Stručni žiri kompanije m:tel je odabrao prijavu Aleksandra Skrobonje, koji se zajedno sa svojim prijateljem Goranom Barudžijom, potrudio da kreira originalnu navijačku atmosferu i fotografiju na kojoj se vidi istinski navijački duh. Ovaj tim je u svojoj prijavi obećao da će našpanovati rekete u Parizu, jer oba člana rekreativno igraju tenis i da će u finalu strasno navijati za Novaka Đokovića.

Kada je obaviješten da je njegova prijava odabrana kao najkreativnija i da putuje u Pariz, Aleksandar Skrobonja nije krio oduševljenje. Rekao nam je da se najiskrenije nada da će u finalu gledati upravo Novaka Đokovića, jer će to putovanje i poklon koji su dobili od kompanije m:tel, biti putovanje za pamćenje za koje se prilika dobija jednom u životu.

Dobra vijesti za sve korisnike m:tel Open IPTV-a je da će i oni biti u mogućnosti da prate prenos finalnog Roland Garros meča, kao i sve druge mečeve ovog turnira, zahvaljujući činjenici da u svom osnovnom Open IPTV paketu sada imaju sve Sport Klub kanale. U osnovnom paketu Open IPTV-a se nalaze i svi Arenasport i Eurosport kanali, te sada svi m:tel Open korisnici, pa čak i oni najzahtjevniji ljubitelji sporta, mogu uživati u vrhunskom sportskom sadržaju po svojoj mjeri.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info