Open IPTV – izbor za filmske sladokusce

0

Smješten u svijet globalnog sajber kriminala, film „Haker“, koji kanal HBO2 prikazuje 3. juna 2017. godine u 23.00 časova, prati osuđenika na odsustvu i njegove američke i kineske partnere dok jure pripadnike organizovane sajber kriminalne mreže od Čikaga preko Los Anđelesa do Hong Konga i Džakarte.

Nik Hatavej (Kris Hemsvort) je izuzetno talentovani haker koji je krenuo pogrešnim putem, ali je našao način da se izvuče iz 15-godišnje zatvorske kazne kada se dijelovi kompjuterske šifre koju je napisao u mladosti pojave u malveru korišćenom za izazivanje terorističkog napada u fabrici u Kini. Zbog toga će se opet sastati sa starim prijateljem, ali i naći usred bitke za moć između američke i kineske vlade i pokvarenog hakera čiji identitet mora da otkrije ako želi da sačuva slobodu i život.

Televizijski kanal CINEMAX nam je pripremio još jednu fimsku poslasticu. Film “Talentovani gospodin Ripli” možete pogledati 6. juna 2017. godine u 22.35 časova.

Radnja filma se dešava 1950-ih godina. Tom Ripli (Met Dejmon), čistač toaleta na Menhetnu, pozajmljuje jaknu sa Prinstona da bi svirao klavir na baštenskoj zabavi. Kad bogati otac diplomca sa Pristona počne da ćaska sa Tomom, on se pretvara da poznaje njegovog sina i ubrzo dobija ponudu da za 1.000 dolara ode u Italiju i ubijedi Dikija Grinlifa (Džud Lo) da se vrati kući. Došavši u Italiju, Tom se zbližava sa Dikijem i Mardž (Gvinet Paltrou), njegovom uglađenom vjerenicom, pretvarajući se da voli džez i gajeći homoerotske nade dok se kupa u luksuzu. Pored laganja, Tomov talenat obuhvata imitiranje i falsifikovanje, i kad zgodnom i samouverenom Dikiju dosadi Tom, on daje sve od sebe da Grinlifove privilegije pretvori u svoje.

Televizijski kanal HBO nam u petak, 9. juna u 20.55 časova,   ekskluzivno prenosi  priču zasnovanu na stvarnim događajima,  psihotični triler, film “Čudovište iz Martfija”, smještenu u provincijski gradić Martfi u Mađarskoj 1960-ih godina, kada je niz svirepih ubistava potresao njegove stanovnike.

Psihotični ubica vreba iz zasjede i kasapi mlade žene, dok je nevin čovjek pogrešno optužen i osuđen za zločin koji nikako nije mogao da počini. Odlučni detektiv dolazi na mjesto zločina i ubrzo postaje opsjednut slučajem, istovremeno trpeći pritisak tužioca koji želi da neko odgovara za ubistva. Zaglavljeni u zagušujućem socijalnom, političkom i psihološkom svijetu socijalističke Mađarske, ubrzo shvatamo da smo upleteni u mrežu zamršene zavjere i uznemirujuće drame.

Na prvom programu Radio-televizije Srbije, u petak 2. i. 9. juna 2017. godine od 22 časa, možete pogledati nastavak ciklusa filmova o “Tajnom agentu 007 Džejmsu Bondu”.

Naustrašivog, glamuroznog i neumoljivog junaka romana Ijana Fleminga, na filmskom platnu od 1962. godine do danas, oživjelo je šest glumaca: Šon Koneri, Džordž Lejzenbi,Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info