Vodolija: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Mars, koji vlada vašim poljem posla i karijere, ušao je 4. juna u znak Raka, gdje je slab i u padu. Prolaziće kroz vaše polje usluga. Ovo neće uticati toliko na smanjenje obima vašeg posla, već će više dovoditi do preopterećenja i otežanog odvijanja i napretka vaših radnih zadataka. Usporiće i razvoj vaših poslovnih planova. S druge strane, teškoće na koje ćete nailaziti odnose se samo na složenije i zahtjevnije procese rada koji će od vas zahtijevati više vremena i više ulaganja napora nego obično. To će vas navesti da pažljivo tragate za adekvatnim rješenjima i metodama rada. Sve ovo će od vas zahtijevati strpljenje, a upravo će vam strpljenje najviše nedostajati. Zbog ugovorenih rokova, bićete skloni da žurite i povlačite ishitrene poteze, što je upravo ono zbog čega ćete najviše griješiti pa ćete morati da se nekim etapama radnih zadataka bavite više puta i krećete sa procesom rada iz početka. Na ozbiljnije prepreke nailazićete kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom, 25. juna, što će dovesti do sukoba interesa u odnosu sa pojedinim saradnicima. Na polju novca je važno da pažljivo pristupite ugovorenim finansijskim obavezama i obratite posebnu pažnju na odnose sa poslovnim partnerima, saradnicima i uopšte poslovima koji uključuju više izvođača, koji su povezani na bilo koji način timskim radom. Na tom polju ćete imati promjenjivu situaciju i biće vam teže da se uskladite sa tokovima novca. Jedan poslovni i finansijski rizik može da vam se isplati na samom kraju mjeseca, 28. juna, kada Merkur bude pravio sekstil sa Marsom. Nezaposlene Vodolije će trebati da ulažu više napora, da na što više konkursa za zaposlenje učestvuju, kako bi ušle u uži izbor i dobile posao.

Ljubav. Ako ste u vezi, Sunce koje vlada vašim poljem braka i partnerstava prolaziće kroz znak Blizanaca do 21. juna, a do istog datuma će se tamo nalaziti i Merkur. To će vas činiti komunikativnim i zabavnim, ali i površnim u svom pristupu voljenoj osobi. Vaše zajedničke trenutke ćete ispunjavati zabavnim aktivnostima, ali ćete zapostaviti važne i prioritetne stvari u vezi. Sredinom juna će Sunce praviti opoziciju sa Saturnom, što će dovesti do neusklađenosti između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Potrebno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rješenje za ono u čemu ne možete da postignete dogovor, kako to ne bi uticalo negativno na vešu vezu i dovelo do zahlađenja. Slodobni, više će vas zanimati zabava i izlasci nego što ćete imati potrebu da započnete novu emotivnu vezu. Ljubavnim pitanjima ćete pristupati površno. Prijaće vam da se viđate sa osobom sa kojom možete da otvoreno razgovarate o raznim temama, od kojih su većina zabavne, ali dio tih tema će biti povezan za vaša zajednička interesovanja. Vaše prijateljstvo sa tom osobom može da poprimi formu nečeg više od prijateljstva, ali to može lako da dovede do razilaska i prekida odnosa.

Zdravlje. Mars će većim dijelom juna prolaziti kroz vaše polje zdravlja i znak Raka. Kako je Mars u Raku slab i u padu, osjećaćete pad energije i vaš imunitet će biti oslabljen. Savjetuje vam se da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima kako biste svoju kondiciju održali u boljoj formi. Šetnja na čistom vazduhu i suncu i rekreativni sportovi će vam prijati.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info