Vaga: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Bićete puni pozitivne energije i umjećete da druge ljude podstičete i motivišete, što će poboljšati vaša poslovna partnerstva i odnose sa saradnicima. U obavljanju radnih zadataka ćete biti dobro organizovani i nastojaćete da sve detaljno isplanirate. U tome će vam pomoći prolazak Merkura kroz znak Blizanaca od 6. do 21. juna. Otvoriće vam se mogućnosti za stručnu specijalizaciju kao i za poslovna putovanja koja mogu da vam donesu višestruku korist. Upoznaćete nove potencijalne partnere i saradnike, a ako radite sa ljudima, imaćete povećan broj novih klijenata koji će koristiti vaše usluge. Sklopićete dogovore i ugovore koji će vam se isplatiti u budućnosti. Bićete uspješni u svemu što zahtijeva brzo nalaženje rješenja i brzo razmišljanje. Merkur 21. juna ulazi u vaše polje posla i karijere, a kako se tamo nalazi i Mars, sve ovo će od vas zahtijevati dosta napora i ulaganja energije. Mars koji vlada vašim poljem novca prolazi kroz vaše polje posla pa će vaši napori biti najvećim dijelom usmjereni na rješavanje tokova novca i ostvarenje boljeg profita. Suočavaćete se sa teškoćama koje većim dijelom imaju uzrok u opštem stanju u privredi. Kako biste poboljšali svoje prihode, na prvom mjestu je važno da riješite zaostala dugovanja i zatvorite one finansijske transakcije koje je moguće riješiti, prije nego što se pokrenu nova ulaganja. Budite naročito pažljivi 25. juna, kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom, jer ćete biti skloni da se upuštate u velike investicije koje zahtijevaju velike troškove zbog potrebe da se dokazujete, što bi vam moglo nanijeti gubitke. Slušajte svoju intuiciju. Nezaposlenim Vagama je savjet da se ubace u neki honorarni ili sezonski posao, kao i da pokušaju sa privremenim radom u inostranstvu.

Ljubav. Ako ste u vezi, pružiće vam se povoljne mogućnosti da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj u odnosu sa partnerom. Potrudite se da se posvetite onome što je od prioritetnog značaja za vašu vezu. Nešto od svega toga će od vas zahtijevati mnogo truda i vremena, što vam neće prijati, jer ćete ionako biti zatrpani obavezama, ali će vam donijeti željeni sklad u vezi. Bićete otvoreni na prijedloge vašeg partnera i umjećete da ga salušate. Priredićete partneru i jedno prijatno iznenađenje, tako što ćete mu pokloniti nešto za šta znate da voli ili ćete osmisliti prijatne zajedničke trenutke. Juni vam je pogodan i za putovanje udvoje na neku od turističkih destinacija u inostranstvu gdje se možete dobro provesti sa voljenom osobom. Slobodni, u ljubavi ćete biti skloni da ne birate sredstva za dolaženje do cilja, konkretno da privučete osobu koja vam se dopada i da je odvedete u krevet. Upravljaćete se prema izreci da “cilj opravdava sredstva”. To može da vam se obije o glavu, jer osoba koju hoćete da privučete može da reaguje tako da vam zatvori sva svoja vrata. Kako je riječ o veoma zahtjevnoj osobi, neophodno je da pažljivo razradite svoju taktiku, jer bi i mala greška mogla da vam osujeti planove.

Zdravlje. Potrebno vam je da osmislite svakodnevne rekreativne vježbe, jer ćete biti opterećeni poslom. Ovo se posebno odnosi na Vage koje veći dio dana provedu sjedeći na poslu i na one koje su izložene težim naporima. Biće vam potrebno više razonode i odmora. Ako budete praktikovali relaksaciju i rekreaciju, zdravlje će vam biti stabilno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info