Sve je u dobroj kombinaciji

0

Postoje stvari koje se dobro kombinuju. U kojima se osjećate komotno. Zašto tako ne bi bilo i sa vašim telefonskim računom?

Kada imate mnogo opcija, paketa i ponuda, važno je da znate tačno šta to vama ‘dobro stoji’. Ovoga puta, za vas koji se udobno osjećate kada imate dogovorenu pretplatu i potpunu kontrolu troškova, prava preporuka je Kombinuj tarifa, koju nudi m:tel.

Šta to znači? Da li je to za vas? Pa, evo, ukratko: Kombinuj tarifa znači da će vaš mjesečni račun uvijek iznositi 10, 20 ili 30 KM koje plaćate kao svaki drugi postpaid korisnik, a nakon što potrošite uplaćeni iznos i bonuse koje ćete dobiti za razgovore, poruke i internet, ako to želite možete dopuniti svoj račun kao prepaid korisnik, bilo kojim iznosom, u bilo koje vrijeme.

Zašto je to bolje od prepaid-a? Opet ukratko: Kao Kombinuj pretplatnik, imate mogućnost kupovine mobilnih telefona iz bogate ponude m:tel-a, na rate i po cijenama već od 1 KM, ali i bonuse i povoljnije tarife, što se zaista isplati.

U Kombinuj tarifi postoji i ponuda kreirana posebno za studente. Ona uključuje mjesečnu pretplatu od 11,70 KM i bonus u iznosu od 5,85 KM, što znači da je na raspolaganju za trošenje ukupno 17,55 KM mjesečno. A kada se potroši ovaj iznos, svakako se račun može dopuniti poput svakog drugog prepaid računa iznosima koje želite.

Ako ste se pronašli u ovoj kombinaciji ili biste da još malo istražite ovu opciju, pogledajte sve informacije na sajtu m:tel-a pa birajte po svojoj mjeri.

Za više informacija pozovite  0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info