Strijelac: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Tokom juna ćete imati koristi od poslovnih partnerstava i bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju. Merkur će od 6. do 21. juna prolaziti kroz vaše polje javnosti i partnerstva. To će vam donijeti nova poslovna poznantva, kontakte i veze, kao i nove klijente, kupce i korisnike vaših usluga. Bez obzira kojim poslom se bavite, imaćete koristi od oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Zakazivaćete česte sastanke i angažovaćete se oko sklapanja novih ugovora i prezentovanja onoga čime se bavite. Između 14. i 19. juna budite pažljivi u odnosima sa osobama na položaju, poslodavcem i nadređenima, jer nećete moći da se složite oko nečega što će biti vaš zadatak. Važno je da budete spremni i otvoreni na kompromis i zajednički prihvatljivo rješenje. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do sukoba interesa. Na sreću, imaćete plodne ideje kako da dođete do rješenja teškoća. Vaši prihodi će se poboljšati zahvaljujući tome što ćete imati dobar osjećaj za ulaganja i za rukovanje novcem. Venera će već početkom mjeseca praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca, što će vam donijeti više stabilnosti na ovom polju. Sredinom mjeseca će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, što vam sugeriše da budete posebno pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima, jer bi raskid jednog partnertsva nepovoljno uticao na vaš saldo na računu. Ovo je takođe nepovoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora. Kako će Mars prolaziti kroz vaše polje platnog prometa i kroz znak Raka, gdje je slab i u padu, biće neophodno da posebnu pažnju obratite tokovima novca. Nezaposleni će biti snalažljivi i umjeće da privuku pažnju drugih na sebe, što im može donijeti posao na polju javnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur i Sunce koji prolaze veći dio juna kroz vaše polje braka i partnerstava motivisaće vas da poboljšate komunikaciju i razumijevanje sa partnerom. Imaćete prijedloge kako da vašu vezu učinite skladnijom, kako da lakše ispunite zajedničke ciljeve i kako da uživate u zajedničkim trenucima. Umjećete da svog partnera pažljivo slušate i bićete veseli. Sredinom juna će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku, što će dovoditi do razilaženja po nekim zajedničkim pitanjima između vas i vašeg partnera. Oko nečega nećete moći da se složite, zbog čega je neophodno da postignete kompromis. U protivnom se može dogoditi da se raziđete zbog neslaganja. Slobodni, dopašće vam se jedna osoba zbog njenog načina komunikacije i inteligencije. Više će vas privlačiti intelekt pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu, nego što će to biti fizički izgled. Započećete viđanje sa tom osobom i vodićete razgovore koji će sadržati intelektualne igre koje će i vama i toj osobi biti zabavne. Osim razgovora, potrebno je da odete i korak dalje, što će vam biti lakše kada Merkur pređe u znak Raka, 21. juna. Postaćete emotivniji u tom periodu.

Zdravlje. Venera će prolaziti kroz vaše polje zdravlja i znak Bika gdje je u sjedištu i jaka pa će i vaše zdravlje zahvaljujući tome biti stabilno, a vaša vitalnost će biti pojačana. Prijaće vam više odmora i relaksacije. Posebno će vam prijati boravak u prirodi, na čistom vazduhu. Od fizičkih vježbi koristila bi vam joga i tai-či, kao i rekreativno plivanje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info