Škorpija: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Umjećete da donosite dobre odluke i da pravite izbore koji će vam se isplatiti ili vam donijeti napredak koji očekujete u realizaciji planiranih radnih zadataka. Potrudite se da svoje ideje razradite, posebno jednu ideju koja vam već duže vrijeme okupira pažnju i o kojoj intenzivno razmišljate. Imaćete dovoljno vremena i mogućnosti da izvučete najbolje iz onog što ste zamislili, kako biste tu ideju mogli da pokrene na praktičnom planu. Vaši poslovni odnosi će biti stabilniji i nalazićete zajedničke interese u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete intenzivnu komunikaciju koja će vam omogućiti da dođete u posjed važnih informacija važnih za vaš uspjeh u poslu. Vaš osjećaj za sve što zahtijeva disciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju i poslovne sisteme će biti pojačan. Vaš um će biti jasno usmjeren i svemu ćete pristupati ozbiljno, primjenjujući svoje znanje i iskustvo. Budite pažljivi u radu na velikim projektima koji zahtijevaju povišen stepen odgovornosti. Osjećaćete pritiske da radite brže i ulažete više energije, što će vas iscrpljivati i činiti napetim. Do sredine mjeseca ćete biti u mogućnosti da uvećate i poboljšate saldo na svom računu. Imaćete dobar osjećaj za tokove novca i na tom polju ćete biti promišljeni i dobro organizovani. Krajem mjeseca, između 25. i 28. juna, Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Bićete skloni da trošite više nego što ste planirali, što vam može donijeti teškoće i uvesti vas u minus na računu. Izbjegavajte da ulazite u dozvoljeni minus na svojim platnim karticama, jer će vam biti teško da to pokrijete u narednom periodu. Takođe, budite pažljivi u velikim transakcijama i izbjegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije, jer vam mogu nanijeti gubitke. Nezaposleni će se dosjetiti da pronađu posrednika ili osobu koja može da im bude veza kod potencijalnog poslodavca.

Ljubav. Ako ste u vezi, u odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete vedri, zabavni, imaćete prijedloge koje će se vašem partneru dopasti i osmislićete zajedničke aktivnosti. Zahvaljujući Veneri koja će od 6. juna prolaziti kroz vaše polje braka i znak Bika, gdje je u sjedištu i snažna, ostvarićete sa voljenom osobom snažnu bliskost i bićete punim srcem jedno uz drugo. Potrudite se da razriješite ono što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću ili nesporazume koje ste imali u odnosu, jer ćete za to imati dosta povoljnih prilika. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nježnost, iskreno ćete pružati svoja osjećanja i umjećete da pokažete koliko vam je stalo. Imaćete i bolji osjećaj za to šta je vašem partneru potrebno. Slobodni, pojaviće se neko ko će vas na prvi pogled privući i zaljubićete se, ali ćete u isto vrijeme biti skloni da tu osobu idealizujete. To vas može spriječiti da se angažujete u dovoljnoj mjeri oko privlačenja mogućnosti da vas ta osoba primijeti i da se zainteresuje za vas. U drugoj polovini juna ćete biti realniji i naći ćete načina da privučete njenu pažnju. Trigon Venere sa Plutonom 23. juna vam može donijeti početak nove emotivne veze koja može da potraje dugo vremena.

Zdravlje. Mars koji vlada vašim poljem zdravlja prolazi kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što će vaše zdravlje činiti osjetljivim. Kako biste izbjegli da pad imuniteta dovede do nekakvih tegoba, potrebno je da se više krećete i da se svakog dana bavite nekim vidom fizičkih aktivnosti, uglavnom rekreativnih. Izleti u prirodu će poboljšati vašu vitalnost.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info