Ribe: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Mjesec juni vam je pogodan za poboljšanje poslovnih odnosa, za preuzimanje viših stepena odgovornosti i za pripremu i organizovanje novih poslovnih projekata, zadataka i ciljeva. Najveći dio vremena je potrebno da posvetite upravo planiranju i organizaciji, dok će vam tek krajem mjeseca, poslije 26. juna, biti povoljan period da nove poslovne projekte pokrenete. U međuvremenu, uspjećete da postignete napredak u svemu što zahtijeva vaše puno angažovanje. Bićete istrajni i efikasni u svom pristupu radnim obavezama. Najviše uspjeha ćete imati u svemu što je od dugoročnog značaja, što se odnosi i na poslovni i na privatni dio. Boravak merkura u znaku Blizanaca, između 6. i 21. juna, podsticaće vas da promovišete svoje ideje i da se uključite u nove trendove. Na poslovnim sastancima i pregovorima ćete biti snalažljivi i umjećete da svoje sagovornike navedete da se slože sa vašim prijedlozima. Kako će Venera prolaziti kroz vaše polje komunikacija, to će biti još više naglašeno. Novcem rukujte pažljivo, naročito obratite pažnju kada u nešto investirate: koliko je ta investicija realno isplativa na duži rok. Mars koji vlada vašim poljem novca će prolaziti kroz znak Raka, gdje je slab i u padu, što vas upozorava da izbjegavate svaku vrstu finansijskog rizika. Ako budete racionalno raspoređivali svoje prihode i rashode i nastojali da prvo zatvorite prioritetna dugovanja, uspjećete da postignete bolji priliv novca na vaš račun, ali će većina tog priliva otići na pokrivanje trenutnih i zaostalih troškova. Više puta tokom juna ćete imati i neočekivani priliv novca, što će vam poboljšati saldo na računu. Dobitke očekujte 19. i 20. juna, dok su zastoji mogući oko 25. juna. Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da, zahvaljujući pomoći jednog poznanika, dobiju posao na koji su konkurisale.

Ljubav. Ako ste u vezi, sa voljenom osobom ćete biti u mogućnosti da rješavate probleme koji su vas pritiskali u prošlosti i ometali sklad između vas dvoje. Oboje ćete osjećati potrebu da u vašem odnosu nešto promijenite nabolje, što će vam omogućiti više stabilnosti u vezi i što će kod oboje poboljšati prilagodljivost i otpornost u odnosu na razne nepovoljne okolnosti. Zahvaljujući vašem angažovanju i posvećenosti voljenoj osobi, ljubaznosti, predustretljivosti i odgovornosti, postići ćete pojačanu bliskost. Merkur koji vlada vašim poljem braka i partnerstva prolaziće kroz znak Blizanaca gdje je jak i kroz vaše polje doma i porodice, što će vam donijeti bolje odnose u porodici i ostvarenje važnih porodičnih planova. Slobodni, vaše strasti će se pojačati i bićete skloni zaljubljivanju, ali ćete u isto vrijeme više nego obično težiti da se za nekog vežete. Takođe ćete biti pojačano emotivno povredljivi. Imaćete utisak da osoba koja vam se dopada i u koju ste zaljubljeni ne obraća pažnju na vas, zbog čega ćete biti skloni da budete tužni i ljubomorni na druge na koje obraća pažnju. Možda je stvar u tome da vaš potencijalni partner nije siguran da li može da vam priđe. Ohrabrite ga i uspjeh je moguć.

Zdravlje. Što više boravka na čistom vazduhu i u prirodi, kad god vam se pruži prilika, uticaće pozitivno na vaše zdravlje. Potrebno vam je više izlaganja suncu, ali ne jakom već umjerenom, kako bi se vaša vitalnost pojačala. Izbjegavajte večernje izlaske u zatvorene i zadimljene prostorije sa slabom ventilacijom. Praktikujte plivanje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info