Lav: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 6. juna u svoj znak i vaše polje posla. To ukazuje da vam je ovaj mjesec vrlo povoljan da ostvarite više uspjeha i stabilnosti na poslovnom polju. Sa radnim kolegama, klijentima i drugim osobama koje srećete na poslu, imaćete srdačan odnos, jer ćete umjeti da im pristupite ljubazno, bićete prilagodljivi i otvoreni za dogovore. Sebe ćete prikazati u najboljem svjetlu i dobro ćete se pokazati tamo gdje su vam neophodni čvrst stav i samopouzdanje. Imaćete dovoljno motivacije i pratiće vas povoljne okolnosti. Usmjerite se na velike i dugoročne projekte koji zahtijevaju posvećenost i strpljenje, kao i veća ulaganja. Svim svojim radnim zadacima pristupaćete sa lakoćom i pokazivaćete ličnu stabilnost i elastičnost. To će vam pomoći da okolnosti i ljude sa kojima se budete sretali postavite na svoje mjesto. Vaše ambicije će biti pojačane, što će vam otvoriti mogućnosti da se probijete na neku bolju poziciju, a svakako će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i autoritet. Na polju finansija budite pažljivi, jer će vam se dešavati promjenljive okolnosti. Bićete u prilici da ostvarite značajne dobitke, ali će postojati i dani kada su moguće komplikovane situacije koje vam mogu nanijeti gubitke. Merkur koji vlada vašim poljem novca će od 6. do 21. juna da prolazi kroz znak Blizanaca gdje je jak i u sjedištu, što će vam donijeti nove ideje kako da uvećate svoj profit, ali je važno da budete realni, da se ne zanosite iluzijama i ne upuštate se u mahinacije. 14. juna će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i bićete skloni greškama, a 19. juna pravi opoziciju sa Saturnom, što vam može donijeti zastoje i blokade. Nakon toga ćete imati povoljnije dane za ostvarenje dobitaka. Nezaposleni Lavovi će naći način da se istaknu i osvoje simpatije potencijalnih poslodavaca, što će im pomoći da dobiju novi posao.

Ljubav. Ako ste u vezi, više vremena ćete provoditi sa prijateljima i poznanicima, kao i u društvenim aktivnostima, nego što ćete se posvetiti partneru. Od pomoći će biti jedino ako partnera uključite u vaše društvene aktivnosti i budete provodili vrijeme sa zajedničkim prijateljima. U protivnom, partner će jasno ispoljiti nezadovoljstvo vašim ponašanjem. Kako biste izbjegli nesuglasice, saslušajte partnera i uvažite njegove potrebe i očekivanja od vas, a budite otvoreni i na njegove prijedloge. Potrebno vam je da se uskladite oko nekih sitnica kako biste poboljšali vaš odnos. Posvetite se aktivnostima koje vam oboma prijaju i zajedničkim interesovanjima u slobodno vrijeme. Slobodni, zanimaće vas izlasci i provodi, dok vam mogućnost ulaska u ozbiljnu emotivnu vezu neće biti privlačna u ovom mjesecu. Bićete skloni da se viđate sa više osoba u isto vrijeme i zanimaće vas zabava i eventualno seks, ali ništa više od toga. Jedna osoba će biti zainteresovana za vas ali vi nećete obraćati pažnju na to. U drugom dijelu mjeseca će vas proći potreba da izlazite i počećete da razmišljate da pokušate sa tom osobom, ali bi moglo da bude već kasno.

Zdravlje. Tokom juna imaćete uglavnom stabilno zdravlje, ali je važno da održavate kondiciju i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Nemojte ni u čemu da pretjerujete. Ako praktikujete vježbe kao što su trčanje, biciklizam, kao i sportove poput odbojke, rukometa i slično, čuvajte se udaraca i nagnječenja, jer ćete im biti skloni u nepažnji.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info