Jarac: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Venera, koja vlada vašim poljem posla i karijere, 6. juna ušla je vaše polje kreativnosti i u svoje sjedište, znak Bika, gdje je snažna, što će vam donijeti uspjeh u svemu gdje možete da pokažete svoj osjećaj za lijepo i sklad. Svoj posao ćete obavljati u dobrom raspoloženju i imaćete dobar osjećaj za formu, sklad i ljepotu. Početkom mjeseca Venera pravi trigon sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom, što će vam donijeti stabilnije pozicije i bolje okolnosti za početak novih radnih zadataka koji će se pokazati isplativim. U drugoj polovini juna imaćete dobar osjećaj za dobitne poslovne poteze, jer će vam intuicija biti pojačana. Vaš nastup, ali i vaši projekti, biće zapaženi i dobićete podršku koja vam je potrebna za realizaciju istih.
Na polju novca vas očekuje promjenjiva situacija. Važno vam je da imate pouzdane saradnike i kontakte sa osobama koje su vam važne kao podrška u ostvarivanju poslovnih planova, jer od saradnje sa njima zavisi vaša zarada. Sredinom mjeseca, između 15. i 19. juna, očekuju vas finansijske teškoće, jer će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. U tom periodu izbjegavajte rizične investicije i ulazak u bilo kakve finansijske transakcije i šeme u kojima nemate dovoljno iskustva. Nastojte da troškove svedete na minimum i ne potpisujte dokumente koji se na bilo koji način mogu pokazati nepovoljnim po vas. Važno je da budete racionalni i štedljivi kada je novac u pitanju. Nezaposleni Jarčevima će se ukazati šansa da dobiju posao na mjestu za zabavu ili da se bave freelance radom kao kreativci.

Ljubav. Ako ste u vezi, Mars prolazi kroz vaše polje braka i partnerstva i kroz znak Raka, gdje je slab i u padu, što će vaše odnose sa emotivnim ili bračnim partnerom činiti otežanim i napetim. Osjećaćete kako vaš partner od vas očekuje više nego što ste vi trenutno u mogućnosti da mu pružite. Osjećaćete se stalno pod nekakvim pritiskom od strane partnera. Kako biste to ublažili biće neophodno da se usmjerite na zajedničke ciljeve. Preuzmite dio kućnih obaveza na sebe i rasteretite partnera. Ako se posvetite sređivanju vašeg zajedničkog doma i porodici, umanjićete partnerovo nezadovoljstvo i uspjećete da učvrstite njegovo povjerenje u vas. Ne zaboravite da će vašem partneru biti potrebno mnogo pažnje. Slobodni, Venera će 9. juna praviti sekstil sa Marsom, što će vas činiti strastvenim i u potrazi za dinamičnim ljubavnim avanturama i osobom koja bi mogla da odgovori na vaše seksualne apetite. Tu osobu ćete upoznati na jednoj zabavi ili koncertu. Biće to simpatija na prvi pogled i između vas dvoje će se probuditi strasti. Pazite samo da ne izmaknu kontroli. U drugoj polovini će Venera praviti trigon sa Plutonom što bi vam moglo donijeti početak skladne veze sa tom osobom.

Zdravlje. Merkur i Sunce najvećim dijelom juna prolaze kroz vaše polje zdravlja. Kako se Merkur u isto vrijeme nalazi u znaku Blizanaca, gdje je u sjedištu i gdje je snažan, vaša vitalnost će biti povišena, a zdravlje stabilno. Osjećaćete potrebu da se krećete i praktikovaćete trčanje, česte duge šetnje, biciklizam i lakše fizičke vježbe koje će vam prijati.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info