Dnevni horoskop za 30.05.2017.

0

Ovan

OvanZahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim sposobnostima, uživaćete podršku saradnika. Nemojte se pretrpati obavezama, ostavite dovoljno vremena za privatni život. Ukoliko uvidite da nešto muči partnera, podstaknite ga da vam se otvori – u tome ćete biti uspješni.

 

Bik

BikPartnerovi zahtjevi suprotstavljaće se s vašom potrebom za slobodom i kretanjem. Izbjegnite rasprave i smireno mu objasnite šta želite. Ne dopustite da vas osjećaj rastresenosti oneraspoloži. Neki će prionuti na renoviranje stana ili kuće. Iznerviraće vas nemarnost majstora ili dodatni troškovi na koje niste računali.

 

Blizanci

BlizanciAko je stabilnost vaše ljubavne veze poljuljana zbog nesporazuma i nedorečenosti, izbacite iz sebe ono što vas tišti. Partner će vam uzvratiti iskrenim odgovorima. Mlađi će se naći u zanimljivom društvu i razgovarati s ljudima privlačnog izgleda. Ugodni susreti mogući su u restoranu ili kafiću.

 

Rak

RakNe dopustite da vas loša finansijska situacija izbaci iz takta, a pogotovo da bude razlog porodičnih rasprava. Partnerove finansije takođe će iziskivati više opreza – savjetujte mu da na neko vrijeme odgodi kupovinu, ulaganja ili proširenje poslova. Njegovi roditelji vršiće pritisak na vas, što može biti uzrok rasprava između vas i partnera.

 

Lav

LavPravi je trenutak da se prihvatite napornih i iscrpljujućih poslova. Sigurno je da ćete ih privesti kraju, posebno ako ih rutinski odradite, ne razmišljajući previše o tome koliko su teški. Bićete u pokretu, sređivati dokumente i račune, spremati po kući, ali i mnogo razgovarati s partnerom i zajednički se oko svega dogovarati.

 

Djevica

DjevicaNećete se moći pohvaliti smirenošću i strpljivošću. Nerviraće vas sitnice, a neke poznanike koje ćete sresti najradije biste izbjegli. Ukoliko osjećate zasićenost zbivanjima, provedite neko vrijeme u samoći. Razmislite o svemu što vam se događa i iznenada ćete doći do zanimljivih spoznaja o sebi i uzroku svog nezadovoljstva.

 

Vaga

VagaBićete britki, ali će vam nedostajati takta i popustljivosti. Prijatelji i društvo biće vam daleko zanimljiviji od poslovnih zadataka. Upijajte nove spoznaje, zabavljajte se, ali ne zaboravite ispuniti obaveze i dogovore. Zbivanja na ljubavnom planu natjeraće vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenju odluka preko noći.

 

Škorpija

ŠkorpijaGubićete živce i dopuštati da vas tuđi postupci povrijede. Još osjetljiviji bićete na kritike ukućana. Ne ulazite u svađe i nadmudrivanja s njima. Neki rokovi i radovi biće odgođeni ili neplanirano pomaknuti. Obratite pažnju na detalje. Tako ćete izbjeći naknadna ispravljanja, koja bi vam samo oduzela dragocjeno vrijeme.

 

Strijelac

StrijelacDrugima ćete djelovati pronicljivo i samopouzdano. Mijenjate se kao osoba i to mnogi primjećuju. Lakše ostvarujete ciljeve, iako ste i dalje nepovjerljivi i na oprezu. Opustite se – i vi zavređujete da vam se događaju dobre stvari. Moguća je vijest iz inostranstva koja će vas razveseliti, poziv za posjetu ili najava dolaska gostiju.

 

Jarac

JaracPraktično raspolaganje novcem biće najučinkovitiji način da se izvučete iz finansijskog škripca. Bavićete se računima, kontaktirati s računovođama ili bankarskim službenicima. Zdravlje će iziskivati povećani oprez. Imunitet će vam biti oslabljen, a vi nervozni, nemirni i podložni stresu. Vodite računa o hroničnim bolestima.

 

Vodolija

VodolijaUmor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora. Opustite se uz omiljenu knjigu, film ili hobi. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih i neveselih ljudi, jer ćete i sami postati takvi. Roditelji će s tinejdžerima raspravljati o njihovim izlascima, raspodjeli kućnih poslova ili džeparcu, što bi moglo biti propraćeno svađama.

 

Ribe

RibeOčekuje vas pojačana radna aktivnost. Zaposleni će produžiti radno vrijeme, a domaćice imati pune ruke posla oko kućnih poslova i djece. Nemojte se nervirati zbog svake sitnice, jer i na taj način gubite energiju. Jednostavno prihvatite da neke stvari morate obaviti, ma koliko god vam teško pale.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info