Blizanci: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Usmjerićete se na razvoj već ranije pokrenutih poslovnih projekata i zadataka kako biste sve to uhodali i postigli bolji kontinuitet. Očekuje vas uspjeh u poslovima koji se odvijaju iza zatvorenih vrata, gdje svoje radne obaveze obavljate samostalno, dok će vam uspjeh i dobici dolaziti i kroz saradnju sa ustanovama zatvorenog tipa, posebno ako se bavite poslovima konsultanta, zdravstvom ili administracijom. Od 6. juna, Merkur koji vlada vašim znakom ulazi u vaš znak i tu će se zadržati do 21. juna. U ovom periodu će vaše intelektualne, komunikacione i organizacione sposobnosti doći do pojačanog izražaja i u svim aktivnostima gdje su ove vaše sposobnosti važne postići ćete značajan napredak. Istaći ćete se na ličnom polju, bićete zapaženi i vaši prijedlozi će biti ozbiljno shvaćeni i uzeti u razmatranje. Vaša kreativnost će biti pojačana, učestvovaćete na raznim sastancima i bićete neprestano u pokretu i u kontaktima sa poslovnim partnerima. Važno je da budete pažljivi u vezi javnih nastupa i sklapanja novih ugovora u periodu oko 19. u mjesecu. Od 21. juna, kada Merkur pređe u znak Raka i vaše polje novca, počećete da više pažnje poklanjate sređivanju vaših finansija i organizovanju boljih kanala za protok novca i finansijske transakcije. Usmjerite se na oblasti trgovine i usluga, jer ćete tu imati najviše mogućnosti da ostvarite bolji profit. Kako i Mars u isto vrijeme prolazi kroz vaše polje finansija, ali se nalazi u znaku svog pada, upozorava vas da ne činite ništa naglo i nepromišljeno, jer ćete u nekim trenucima biti skloni upravo tako da postupate, što vam može nanijeti gubitke. Između 25. i 27. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vas činiti sklonim rizičnim investicijama. Bilo bi mudro da to izbjegavate. Nezaposleni Blizanci će najlakše moći da dobiju posao u oblastima komunikacija, na medijima i u administrativnim djelatnostima.

Ljubav. Ako ste u vezi, bićete manje nego obično posvećeni svom ljubavnom životu i emotivnom ili bračnom partneru, jer ćete tokom juna više biti angažovani oko sopstvenih planova i projekata pa će vam trebati više vremena za sebe. To može zasmetati vašem partneru, zbog čega je neophodno da se bolje organizujete i nađete više vremena samo za vas dvoje. Ono što će vam najviše trebati u ovom mjesecu, kako bi vaš odnos sa voljenom osobom bio skladan i stabilan, jesu intimni zajednički trenuci, kada ćete moći da se posvetite samo jedno drugom, bez prekida zbog drugih aktivnosti. To ćete uspjeti da postignete ako organizujete vikende u tu svrhu ili odete na duže zajedničko putovanje sa partnerom. Slobodni, bićete zaniteresovani samo za površne i neobavezne veze. Bićete skloni i da se viđate sa više osoba, ali ćete prednost dati onoj osobi koja će najmanje da traži od vas, koja će biti zadovoljna onim što joj pružate i kojoj, isto kao i vama, neće biti potrebno nikakvo vezivanje. Ubrzo ćete otkriti da vas najviše privlači upravo ona osoba koja vam postavlja određene zahtjeve ili izazove, sa kojom dijelite najveći broj zajedničkih interesovanja i imate dobru komunikaciju.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo i osjećaćete pad energije, zbog toga što se Mars koji vlada vašim poljem zdravlja kreće kroz znak Raka, gdje je u padu. Preporučuje vam se da se više krećete kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. Nije preporučljivo da budete pasivni i mnogo sjedite tokom dana. Prijaće vam rekreativne fizičke vježbe.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info