Bik: Mjesečni horoskop za JUNI 2017. godine

0

Posao. Na početku juna se posvetite dovršavanju onoga što niste stigli da dovršite u vrijeme koje ste planirali. Koliko toga uspijete da okončate, toliko ćete lakše i efikasnije započeti nove poslovne projekte i zadatke. Od 6. juna će Venera biti u vašem znaku i vaše sposobnosti će doći do punog izražaja. Osjećaćete se na svom i moći ćete da se istaknete na svom poslu, najviše kroz lični nastup i rukovodeće sposobnosti. Nastupaćete ljubazno i u vašem nastupu će drugi vidjeti vaše samopozudanje, eleganciju i riješenost da dobijete ono što želite. U dogovorima i pregovorima ćete nalaziti načina da se drugima dopadnete i nametnete na pozitivan način, što će vam donijeti uspješne dogovore i poboljšanu saradnju. Umjećete da na sebe skrenete pažnju tako što ćete isticati svoj izgled i svoje karakterne osobine na svakom mjestu gdje to može da vam donese poene i otvori vrata ka uspjehu. Napredak u realizaciji ciljeva ćete ostvariti posebno ako se bavite oblastima menadžmenta, ako ste na rukovodećem položaju ili ako imate sopstveni posao, tj. svoju firmu. Od 6. do 21. juna Merkur će prolaziti kroz vaše polje novca i nalaziće se u Blizancima, kojima vlada, što će vam otvoriti mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i saldo na računu. Umjećete dobro da kalkulišete i da planirate finansijske akcije i transakcije. Racionalno ćete pristupati prihodima i rashodima i znaćete kako da ostvarite ravnotežu na tom polju. Pazite da ne precijenite svoje sposobnosti, jer ćete se suočavati sa raznim izazovima i promjenljivim okolnostima. Izbjegavajte ulaženje u rizične finansijske poduhvate. 14. juna možete ostvariti dobitak na poljima zabave i u kreativnom radu, ali vam 19. jun donosi teškoće i moguće blokade na poljima javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Nezaposleni Bikovi će biti prilagodljivi u odnosu na okolnosti i konkurisaće samo na onim mjestima gdje su sigurni da mogu da dobiju bar privremeni posao.

Ljubav. Ako ste u vezi, s voljenom osobom ćete razgovarati o načinu unapređivanja vaše emotivne veze i razmatraćete kako da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Imaćete prijedloge i inicijativu kako da riješite nešto što vam je u zajedničkom životu stvaralo teškoće u prethodnom periodu, a vaš partner će svojim prijedlozima doprinijeti da se međusobno uskladite po svim pitanjima. Mars koji vlada vašim poljem braka i partnerstva prolazi kroz znak Raka, gdje je u padu. To će od vas zahtijevati da ulažete više napora i strpljenja u odnos sa partnerom. Dobro u svemu je što ćete moći da sve rješavate dogovorom što se pokaže kao teškoća i prepreka u vašoj emotivnoj vezi. Krajem mjeseca nailazićete na prolazne nesuglasice. Slobodni, zahvaljujući sekstilu Venere koja vlada vašim znakom i Marsa koji vlada vašim poljem emotivnog partnera, upoznaćete osobu koja će na vas djelovati privlačno i neodoljivo pa ćete se zaljubiti. Ubrzo ćete otkriti da ta osoba pokušava da vas zadivi tako što se prikazuje boljom nego što jeste i da prikriva nekakve frustracije o kojima nerado razgovara. Vi ćete preuzeti dominaciju u ovom odnosu, ali to može navesti drugu osobu da se povuče u sebe. Budite pažljivi.

Zdravlje. Venera vlada i vašim poljem zdravlja i, kako će veliki dio ovog mjeseca da prolazi kroz vaš znak, to će vam donijeti stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan i vaš organizam će uspostaviti ravnotežu neophodnu da se dobro osjećate. Metabolizam će vam takođe funkcionisati uravnoteženo. Ako ste ranije imali zdravstvene smetnje, sada će proći.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info