Dnevni horoskop za 29.05.2017.

0

Ovan

OvanObostrana tvrdoglavost mogla bi predveče dovesti do svađe s partnerom. Iako vam to neće biti lako, pokušajte stati na loptu prije nego što u napadu ljutnje kažete nešto zbog čega ćete požaliti. Na novčanom planu savjetuju vam se ulaganja u dugoročne projekte. Mogli biste dobiti obavijest o nepodmirenim računima.

 

Bik

BikDruštveni ste i jedva ćete čekati da vas neko pozove na zabavu ili na kafu. Ukoliko imate poslovni sastanak, bićete veoma uvjerljivi. Dobro su vam aspektirana i putovanja. U ljubavi nemojte komplikovati. Partner vam se otvorio do kraja, a pogriješićete ako to iskoristite da biste ga provocirali.

 

Blizanci

BlizanciPoslovna situacija neće se bitnije promijeniti, iako ćete priželjkivati. Ipak, nećete se požaliti na dosadu. Dinamičan tempo donosi i više obaveza, ali one će biti već dobro poznate pa ćete ih obaviti rutinski. Neki će morati rješavati krupniji novčani problem. Možda ste nekome nešto dužni pa muku mučite kako skupiti novac.

 

Rak

RakNaleti optimizma pomoći će da izađete nakraj sa zaostalim obavezama ili ljudima koje ste izbjegavali. Planovi se otežano ostvaruju, ali neka vas to ne pokoleba. Marljivi ste i uporni, i to je sve što vam je u ovom trenutku potrebno. Ljubavni život postaće sadržajniji, posebno ako uspijete napraviti razliku između posesivnosti i prave ljubavi.

 

Lav

LavPritisnuti teretom prošlosti, ograničićete sami sebe u napretku. Neprestano ćete se vraćati unatrag i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo. Iako ćete imati osjećaj da na analize samo gubite vrijeme, nećete se moći oteti utisku da ste samo na korak od spoznaje. Zaista bi se moglo dogoditi da steknete dublji uvid u prirodu nekih stvari.

 

Djevica

DjevicaŠto se više budete kretali, više ćete susretati ljude s kojima vas nešto povezuje. Teme za razgovor biće neiscrpne, a vi znatiželjni i otvoreni za nova iskustva. Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoloženje, nego vas motivisati da iskažete potencijale. Razveseliće vas zbivanja tokom večeri.

 

Vaga

VagaPorast obaveza prihvataćete s dozom nepovjerenja. Ali, jednom kada se prihvatite posla, uhvatićete ritam i brzo ga završiti. Pripazite se nepromišljenosti u sklapanju ugovora i komunikaciji uopšteno. Nalete nervoze liječite rekreacijom, unosite više tečnosti i izbjegavajte ljude koji oko sebe šire depresivno raspoloženje.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogli biste otputovati ili posjetiti rođake u inostranstvu. U mnogim situacijama doći će do izražaja vaša preduzetnost i sklonost mudrim rješenjima. Primaćete komplimente na račun svog šarma i privlačnog izgleda.

 

Strijelac

StrijelacNekima će biti ponuđeno bolje zaposlenje ili unapređenje na postojećem radnom mjestu. U privatnom životu vodite računa o tome da ne dajete obećanja koja nećete moći ispuniti, posebno djeci. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Iskoristite priliku da riješite dileme i raščistite sporne stvari.

 

Jarac

JaracU razdoblju ste u kojem vas smiriti može jedino osjećaj da radite nešto korisno za bolju ljubavnu budućnost. Iako ćete se teže nositi s promjenama, imaćete dovoljno odvažnosti izaći nakraj s partnerom, članovima porodice ili kolegama na poslu. Slaba koncentracija zadavaće muke onima koji se bave intelektualnim radnim zadacima.

 

Vodolija

VodolijaPružiće vam se prilika za poslovne promjene, ali se nećete moći odlučiti. Strahovaćete od rizika i neizvjesnosti. Planete su na vašoj strani pa mjesta strahu ne bi trebalo biti. Razgovarajte s nekim ko je objektivniji i posavjetujte se. Ne zamjerite partneru sitne propuste i slabosti, jer je šteta da svoj odnos narušavate zbog nebitnih stvari.

 

Ribe

RibeNemojte zapostavljati nijedno životno područje. Nastojte da posao ne trpi zbog ljubavi, porodica zbog posla ili partner zbog vašeg društvenog života. Dobrom organizacijom sve ćete stići. Ako ste tek upoznali osobu koja vam se sviđa, simpatije će postajati sve jače i dublje. Ugodni trenuci očekuju i one koji prolaze kroz ljubavne probleme.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info