Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Nema mira, nema stajanja, nema vremena čak ni vazduh da se udahne kako treba. To vam je maksimalno skraćeni opis radne sedmice u koju ulazite. Da se razumijemo, neće ovdje biti nikakvih katastrofalnih dešavanja, nikakvih padova niti velikih stresova i nerviranja – dani pred vama su odlični da napravite promjene, da uhvatite šanse koje vam se pružaju, da uradite nešto za sebe. Biće novih ponuda, biće novih poslovnih prilika. Sigurno je da nećete moći da se požalite da ste prošli loše – naprotiv!

Ljubav. Za slobodne Vage, vaša vladarka Venera ove je sedmice u trigonskom aspektu sa retrogradnim Saturnom, konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Marsom. Gdje ćete bolje prilike da uskočite u nešto što odavno čekate? Ili da se prepustite nekom novom poznanstvu, da se zaljubite preko noći i uplovite u more strasti i uživanja? Da li ovo mogu da budu stabilne veze? Pa, iskreno rečeno: zar zaista sada želite da razmišljate o tome? Kukali ste kako se ništa ne dešava – pa evo, sad se događa, a gdje će vas odvesti, to neka pokaže vrijeme. Za one koji su u emotivnim vezama, najbolje je da sa partnerom što više budete u pokretu, da što više izlazite i družite se i da zajedničke, intimne momente koristite samo za strast. Na taj način, ništa nećete pogriješiti i sve će biti baš onako kako vam odgovara, potaman.

Zdravlje. Zbog velike užurbanosti možda nećete imati dovoljno vremena za sebe. Malo ćete biti nenaspavani, umorni, ali generalno – dobro ćete se osjećati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info