Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Malo je mirnija sedmica pred vama u poslovnom segmentu. Neke ćete probleme ili riješiti ili ćete makar uspjeti da ih odložite i da se jednim dijelom opustite. Ipak i na dalje vam stoji povećan obim obaveza i kontakti sa osobama koje nisu korektne prema vama, koje su jako zahtjevne i koje nemaju razumijevanja ni dva posto. Neki od vas će ipak biti “srećnici” pa će dobiti novu ponudu za posao – doduše, ovo više liči na neki sezonski aranžman, na povremeno angažovanje ili kratkotrajan poslić, ali i to je sada dobro.

Ljubav. Ako ste slobodni pripadnik znaka, vi birajte šta hoćete ove sedmice, jer su vam mogućnosti bukvalno neograničene kada je ljubav u pitanju. Možete aktivirati prošlost i kontakte sa bivšima, ako je to ono što želite. Možete kroz novo poznanstvo odjednom uploviti u emotivnu priču. A možete se jednostavno ludo zabaviti, ne razmišljajući o iole ozbiljnijim potezima. Samo uživajući u kontaktima sa suprotnim polom, koga će sada biti neuporedivo više nego inače. U vašim emotivnim relacijama, samo jedan kratak predah, čisto da udahnete vazduh, kada je odnos sa partnerom u pitanju. Iskreno, bilo šta trajnije neće se srediti tokom ove sedmie, ali ćete dobiti makar dašak mira. A onda nastavljate dalje. Neki od vas zaista bi istinski trebalo da razmisle šta hoće od voljene osobe i zašto su uopšte tu. Ako vaša veza i na dalje bude mrcvarenje, zapitajte se – ima li ovo uopšte smisla?

Zdravlje. U zdravstvenom segmentu i na dalje stoji iscrpljenost i istrošenost pa je neophodno da se više odmarate, jedete kvalitetno i rasteretite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info