Škorpija: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Osjećaj sporosti, blokiranosti i nemogućnost da neke svoje poslovne planove ostvarite, počeće da nestaje i u potpunosti biti izbrisan već do polovine sedmice. A ono što vas očekuje na dalje su, zaista, preokreti. Pozitivne promjene, aktivnost, velike mogućnosti koje se otvaraju pred vama. Neki od vas će poželjeti da promijene radno mjesto, firmu, da krenu nekim potpuno novim putevima. Ova sedmica je vrijeme kada treba napraviti prve korake u tom pravcu. Grabite šanse koje vam se ukazuju, jer na njih ste čekali dugo!

Ljubav. Venera je u konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Marsom ove sedmice – šta je više potrebno? Vi hoćete nekog, neko hoće vas. Šta se čeka, momci i djevojke? Umjesto što se gledate i čekate da druga strana napravi neki potez, izvolite pa ga napravite sami. Jeste da je Venera vladarka partnerskih odnosa i konjukcija sa Uranom joj daje inicijativu, ali i vaš je vladar u sekstilu sa tim istim Uranom pa i vi možete uraditi nešto. Nemojte samo da od svega ovoga ispadne da sve frca od varnica, želje, potrebe, a da se ne dogodi ništa! Neočekivani potez rješava sve! Iznenadite jedno drugo, za promjenu! Ukoliko ste u emotivnim relacijama, pregurajte prvih par dana ove sedmice, u kojima će se još uvijek osećati uticaj opozicije Saturna na vašeg vladara i poslije toga ste mirni. Koristite period koji je pred vama da promijenite nešto u svom odnosu, idite negdje zajedno, ludujte, volite se! I sve će biti u redu.

Zdravlje. Još ćete neko vrijeme osjećati posljedice iz prethodnog perioda koji vas je “smlavio”. No, vrlo brzo idete ka oporavku i boljitku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info