Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Biće ove sedmice za Ribe pozitivnih dešavanja u poslovnom segmentu. Stoje vam mogućnosti za nove poslove, za nove ponude, bićete u brzini od sto na sat i to će vam jako prijati. Ne samo ovo – do nekih od vas mogu stići vijesti o unapređenju ili nekoj formi nagrade za vaš rad i angažovanje. Sa nadređenima i autoritetima ćete imati totalno dobar odnos i više je nego izvjesno – čak i pohvale. Divna promjena u odnosu na prethodni period. Doduše, niste još u potpunosti zadovoljni, ali brzo ćete doći i do onih ciljeva koje ste postavili sami sebi.

Ljubav. Ljubavnih neuspeha i onemogućavanja vam je, blago rečeno, već preko glave, ali morate biti još malo strpljivi. Ako ništa drugo, ove sedmice idu neke fine stvari, neka slatka i zanimljiva dešavanja, ali vas to ipak ne vodi ka stabilnosti i sigurnosti u emotivnom segmentu. Međutim, to ne znači da ne treba koristiti prilike koje vam se ukazuju, da se ne treba malo “pustiti” i uživati u životnim radostima. Biće tu nekih zanimljivih susreta. Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, vas dvoje funkcionišete po principu red ljubavi, red razmimoilaženja. Čas ste odlično, čas “padnete” na nekim besmislenim pitanjima i problemima. No, bitno je da nisu neki naročito teški dani ispred vas dvoje i da ćete sa svim događajima uspješno izaći na kraj. Čak ćete uspjeti da provedete više vremena zajedno, da se bolje osjećate i uživate jedno u drugom.

Zdravlje. Još uvijek niste u potpunosti psihički stabilizovani, ali i tu ima pomaka nabolje. Fizički – malo regulišite ishranu i budite aktivniji. Sve ostalo je u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info