Rak: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Sa Mjesecom u svom znaku početkom ove sedmice, svakako ćete biti spremni za akciju. I nemojte da se brinete – biće je i više nego što mislite. Koliko god neka dešavanja bila podsticajna i dobra po vas, ne ide vam nikako naruku da budete brzopleti i impulsivni. Sve o čemu promislite ili o čemu pitate prijatelja za savjet i pomoć, može se pokazati kao dobra prilika. Ako se zbog nekih situacija nervirate, zapamtite da ste na korak od perioda koji će u potpunosti promijeniti vaš način gledanja i pogurati vas u onom pravcu koji želite. Nekima od vas otvoriće se mogućnosti za napredovanje ili promjenu radnog mjesta.

Ljubav. Vaš emotivni život je u posljednje vrijeme baš povuci-potegni, zar ne? Taman nešto krene pa stane. U svakom slučaju, nekima od vas je ovih promjenjivih situacija već preko glave. Budite malo strpljivi, jer već sljedeće sedmice Mars ulazi u vaš znak i nema šanse da vas ta ljubav zaobiđe. No, do tada – vjeorvali ili ne – ima šansi i u ovim danima da se dogodi nešto fino. Vi ćete biti u nešto boljem raspoloženju, spremni za druženje i izlaske i baš iz ovog segmenta se može pokrenuti jedna fina pričica. Pogotovo ako tu osobu već neko vrijeme poznajete. Što se zauzetih Rakova tiče, vi i partner ste daleko od idealne ljubavi, ali je ove sedmice ipak nešto bolja atmosfera i komunikacija između vas dvoje. Neki zajednički planovi mogu profunkcionisati, oboje ćete uživati u povremenim momentima bliskosti i jedino što je potrebno da uradite jeste da ne potencirate na različitostima, već da uživate u vašem odnosu.

Zdravlje. Iako napetost i nervoza i dalje “čuče” u vama, sada sa njima lakše izlazite na kraj. Polako ulazite u bolji zdravstveni period.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info