Ovan: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Ova sedmica nudi lijepe mogućnosti nezaposlenim Ovnovima – neke šanse vam se mogu otvoriti preko noći, prijatelji vas mogu “pogurati” ili vam pomoći u kontaktima sa potencijalnim poslodavcem. Budite aktivni, vrebajte prilike i iskoristite ih. Generalno gledano, polako izlazite iz perioda zablokiranosti po nekim pitanjima i sada ćete moći lakše da dođete do svojih ciljeva. Stoje vam mogućnosti i za dogovore oko dodatnih poslovnih angažmana. Osjećaćete se rasterećenije pa će i svakodnevne obaveze funkcionisati neuporedivo lakše.

Ljubav. Kod zauzetih Ovnova nema nekih posebnih priča ove sedmice – vaš vladar je na posljednjim stepenima Blizanaca, izlazi iz opozicije sa Saturnom – ako se vi i voljeno vam biće iole potrudite jedno oko drugog, ne biste trebali da imate većih problema. Ne može se reći da ćete se osjećati savršeno, ali ovi aspekti nisu dovoljni da dovedu do nekih naročito turbulentnih dešavanja. Pogotovo što je vladarka partnerskih odnosa, Venera, u trigonu sa Saturnom i konjukciji sa Uranom – poslušajte neki prijedlog od strane voljene osobe – vrijeme provedite u nekim akcijama, dešavanjima i sve će biti baš potaman! Što se usamljenih tiče, vama ova sedmica donosi štagod hoćete – biće tu svega: i kontakata sa bivšima, čak i obnove prekinutih emotivnih veza, biće iznenadnih ljubavnih prilika preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Možete ove sedmice započeti nov emotivni odnos, koji obećava veliko uzbuđenje i strast – okolnosti mogu biti neuobičajene ili čak pomalo čudne, ali to ne umanjuje ljepotu onoga što će se desiti!

Zdravlje. Imaćete više energije i bolje ćete se osjećati, ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Ipak, trudite se da se ne iscrpljujete do maksimuma. Stariji Ovnovi mogu imati tegoba sa glavom, pritiskom ili blaže prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info