Lav: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Aspekti koji se vezuju za poslovni segment su dosta povoljni za vas i pojedini Lavovi bi mogli doživjeti pravu ekspanziju, proširiti svoje poslovanje ili otvoriti potpuno nove “frontove” koji će se pokazati kao jako isplativi. I pored povremenih zastoja i nedoumica, umijete da odaberete ono što je pravo za vas i sigurno je da nijedan vaš potez neće biti pogrešan. Takođe, imate veliku podršku od drugih, naročito od strane uticajnih osoba, koje vam takođe mogu “otvoriti vrata” za neke poslovne dogovore. Sve u svemu – i više nego dobro.

Ljubav. Lijepi ljubavni aspekti za slobodne Lavove. Saturn iz vašeg polja ljubavi je u trigonu sa Venerom pa nemojte da se iznenadite ukoliko “naletite” na osobu sa kojom ste bili ranije ili ako obnovite kontakt sa bivšim partnerom. Tu bi čak moglo doći i do ponovnog pokretanja nečega, ali to “nešto” više liči na povremene kontakte, seks ili kombinaciju. Ali šta sad: ako je vama dobro, to je jedino bitno. Dalje, aspekt Venere u konjukciji sa Uranom dovešće do novih poznanstava, koja najviše idu preko interneta i društvenih mreža, putovanja, jednim dijelom preko izlazaka. Sasvim solidni dani da vas u potpunosti “dignu” i oraspolože. U vašim emotivnim relacijama, stanje je u potpunosti zadovoljavajuće. Jedini problem bi mogao napraviti manjak vremena kod vas, jer ćete zaista biti preopterećeni obavezama. Ipak, to vam neće smetati da uživate u danima koji su pred vama, zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje. Mogućnosti za alergije, kod starijih pripadnika znaka čak i neka slabija virusna oboljenja grla i respiratornog trakta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info