Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Lakše ćete od ove sedmice izlaziti nakraj sa nekim problematičnim obavezama ili ljudima. Takođe, uspjećete da završite i nešto što duže vrijeme “vučete” i što vas non stop koči i vraća na početak. I pored ovih dobrih pomaka, ona prava stabilnost i sigurnost koju želite nekako vam izmiče iz ruku. Doduše, neki od vas mogu tokom ovog perioda prihvatiti novu poslovnu šansu, nešto što je van njihovog dosadašnjeg domena poslovanja, što će se na duži rok pokazati kao jako dobro. Dajte sebi šansu da nešto promijenite, jer promjene su sada i te kako dobre po vas.

Ljubav. Ako ste solo, vaš vladar je tokom ove sedmice u trigonskom aspektu sa Venerom, koja vlada vašim poljem ljubavi. I te kako je moguće da u ovim danima osoba koju poznajete duže vrijeme, možda preko interneta ili prijatelja, napravi neki potez prema vama. Iako u vama i dalje postoji jedna forma “kočenja” i nesigurnosti, možda zbog nekog proteklog lošeg emotivnog perioda, trebalo bi da pustite da se stvari pokrenu. Nemojte bespotrebno kočiti ni sebe ni drugu stranu. U vašim emotivnim relacijama, stanje se smiruje i to je sada već veoma evidentno. Vi još uvijek malo “tvrdi”, kada je komunikacija sa partnerom u pitanju, ali kako dani budu prolazili i kako se budete opuštali, stvari će definitivno krenuti nabolje. Ovo može biti period potpunog smirenja i stabilizacije.

Zdravlje. Malo vas je prethodna sedmica slomila i sada se polako oporavljate. Doduše, kod velikog broja vas, to je prije bio psihički nego fizički “lom”, ali svakako vam treba neko vrijeme da ponovo budete “svoji”. To će se i dogoditi ove sedmice – idete nabolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info