Djevica: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Polje promjena je jako aktivirano tokom ovog perioda i ono što očekuje Djevice u poslovnom segmentu svakako je jaka dinamika i dešavanja koja vam idu u korist. Iako će povremeno izgledati da se stvari dešavaju haotično i bez ikakve vaše kontrole, prepustite se da vas nose. Sve ono što vam tokom ove sedmice dođe, posljedica je prethodnog perioda u kojem ste vi uložili neizmjernu količinu truda i angažovanja. Zato sada i ove darove i promjene prihvatite na pravi način. Velike mogućnosti za promjenu radnog mjesta ili čak firme, a odlični su dani i za nezaposlene pripadnike znaka.

Ljubav. Konjukcija Venere i Urana u vašem polju strasti, uvodi slobodne Djevice u jednu zanosnu sedmicu. Koliko god se vi trudili da budete mirni i stabilni, osjećaji i želja prema jednoj osobi vas drmaju sve više i više. Čak i ako vi ne budete spremni na neki konkretniji potez, druga strana hoće. Ako želite da poslušate savjet: prepustite se i ne razmišljajte previše. Ovaj život je samo jedan i treba iskoristiti svaki momenat za sreću. U vašim emotivnim relacijama, vi i partner ste ušli u jednu ozbiljniju i neuporedivo mirniju fazu. Problemi se polako sklanjaju, a ono što ostaje jeste suština vašeg odnosa – osjećaj pripadanja, bliskosti, zajedništva. Neki planovi o budućnosti već počinju da se “motaju” po vašoj glavi – ne žurite, pustite da sve dođe na svoje mjesto. Pred vama je tek vrijeme koje će vam donijeti dobro. Za sada, samo uživajte u lijepim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje. Vaš zdravstveni segment je vrlo stabilan. Stariji pripadnici znaka bi mogli imati manjih problema sa kičmom, sve ostalo je u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info