Blizanci: Sedmični horoskop za period od 29.05. do 04.06.2017.

0

Posao. Imate dobrih poslovnih prilika ove sedmice. Ne samo da stoji šansa da postojeće saradnje unaprijedite i stabilizujete, već možete dobiti i interesantne ponude koje niste očekivali. Sad, da li tako nešto prihvatiti ili ne – pitanje je? Naime, više je nego izvjesno da je većina ovih ponuda u potpunosti dobra po vas, ali ipak, kada su pare i posao u pitanju, nikada ne treba odlučivati preko noći. Pošto nije baš janso koliko ste vi zaista u ovom momentu sposobni da prosudite pravilno, a dovoljno brzo, savjetuje vam se da potražite pomoć nekoga kome vjerujete. Dvije glave bolje razmišljaju nego jedna.

Ljubav. Sunce u vašem znaku je u trigonskom aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, a Mars, koji takođe tranzitira kroz vaše polje ličnosti, u sekstilu sa Venerom. Odlični su ovo aspekti za slobodne Blizance, jer ih jedno novo poznanstvo može u potpunosti “povući” i mogu se zaljubiti preko glave naprečac. Vaš vladar je u znaku Bika i vašem polju podsvijesti pa je nešto sporiji, statičniji nego inače, što neke od vas može zakočiti i učiniti da propuste šansu koja im se bukvalno na dlanu daje. Kada je ljubav u pitanju, možda ne valja baš uvijek razmišljati previše – ako ste “osjetili” da je neko baš prava osoba za vas, ne dozvolite joj da nestane iz vašeg života! U emotivnim relacijama nije bajno stanje, ali se da tokom ove sedmice popraviti. Vi lično biste mogli da budete malo veseliji, optimističniji, da pokrenete neke pozitivne promjene, da date voljenoj osobi dovoljno razloga za osmijeh i zadovoljstvo. To sada možete pa nemojte čekati da se neki vaši problemi riješe sami od sebe, jer neće.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Neki od vas imaju manjih problema sa varenjem, drugi pak sa nesanicom ili pritiskom, ali sve je ovo prolazno i kratkotrajno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info