Dnevni horoskop za 27.05.2017.

0

Ovan

OvanKoliko god bili iscrpljeni i djelimično zadovoljni rezultatima koje ste postigli tokom radne sedmice, ipak tokom ovog dana možete napraviti neke solidne dogovore. Takođe, moguće je da ćete uspjeti da završite obaveze sa kojima se borite već nekoliko dana. Emotivno – lijep dan je pred vama.

 

Bik

BikMoguće je da ste se nadali da ćete pred sobom imati jedan miran i opušten dan, jer vam je više nego potreban odmor. Ipak, situacije će vam pokazati da je potrebno da i sada budete aktivni, ali će bar zato rezultati onoga što radite biti više nego dobri. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

 

Blizanci

BlizanciNemojte danas biti malodušni i ostaviti neke obaveze koje imate za narednu sedmicu. Ne odlažite ništa, neophodno je da se poslovima posvetite sada, jer možete biti iznenađeni pozitivnim rezultatima, ali i reakcijama od strane kolega i saradnika. Divan dan za kontakte sa suprotnim polom.

 

Rak

RakKontakti i poznanstva koja danas sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo. Partner će biti uporan u ostvarivanju svojih ciljeva, a vi nećete smoći snage da mu se suprotstavite. Bićete spremni da popustite u ime ljubavi. U popodnevnim satima moguća je posjeta koja će vam uljepšati dan.

 

Lav

LavShvatićete da morate uzeti stvari u svoje ruke, posebno ako je riječ o renoviranju stana. Žurićete ili nastojati ubrzati tok nekih stvari, što znači da ćete uz golem trud ipak ostvariti dio svojih planova. Pokušajte biti strpljiviji s drugima i ne zamjerite se nikome. Provešćete ugodne trenutke u društvu drage osobe.

 

Djevica

DjevicaPartner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjite svađu. Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emotivnih dilema. Imaćete osjećaj da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika. Učinite sve da to tako ne bude.

 

Vaga

VagaMogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad osjećanjima. Duge i bračne veze mogle bi se naći na prekretnici, a mogući su i novi počeci pod drugačijim okolnostima. Potkraj dana očekuje vas ugodan susret ili radosna ljubavna vijest. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma – odlučite se za neku od dijeta.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete vrlo preduzetni i to najviše u svome domu. Drugačija raspodjela namještaja unijeće novu energiju u vaš životni prostor. Dolazićete do kreativnih rješenja na svim životnim područjima pa i onom ljubavnom. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu okončati dogovorom za sljedeći susret.

 

Strijelac

StrijelacNe dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzdanje. Pronađite li u sebi snagu, dogodiće se pozitivni preokreti. Vrijeme je za promjene koje će provocirati partnera na kritiku i agresivnije uplitanje u vaš život. Najbolje je da otvoreno razgovarate i tako uvidite mane i prednosti vašega odnosa.

 

Jarac

JaracNe pokušavajte privatne probleme prikriti poslovnim aktivnostima, jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih uticaja. Bićete željni znanja i informacija koje ćete najbrže pronaći na internetu. U saobraćaju vam se savjetuje oprez.

 

Vodolija

VodolijaRješavajte nagomilane obaveze, ići će vam od ruke. Bacite pogled na neobavljene zadatke, neplaćene račune ili nepospremljen podrum, garažu. Dobra organizacija pomoći će vam da sve stignete. Razveseliće vas putovanje ili kontakt s osobom iz daljine. Slobodno se prepustite, privlači li vas osoba nešto drugačija od vašeg uobičajenog tipa.

 

Ribe

RibeRaspoloženje će vam biti promjenjivo, a vi spremni na akciju u svakom trenutku. Nećete htjeti zadržavati u sebi ljutnju ili nezadovoljstvo. Povišen nivo energije iziskivaće pogodan ventil – odaberite sportske aktivnosti! Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info