Primajte račune mejlom – brže je, lakše i odgovorno prema prirodi

0

Računajte na svoj m:tel račun!

„Račun na mejl“ je m:tel usluga kojom štedite svoje vrijeme, imate sopstvenu elektronsku arhivu računa, a u isto vrijeme brinete o očuvanju životne sredine.

Biti odgovoran prema prirodi znači biti odgovoran prema sebi i budućnosti svoje djece. Kompanija m:tel je među prvima u BiH ponudila izbor svojim korisnicima – dostavu računa putem mejla, čime se želi odgovorno odnositi prema prirodi, smanjujući potrošnju papira, ali i prema svojim korisnicima. Pored toga, zahtjevi modernog doba podrazumijevaju moderne usluge, a e-račun je upravo jedna od njih.

„Račun na mejl“ aktivirajte veoma jednostavno, u jednom od prodajnih mjesta m:tel-a ili putem Moj m:tel portala, i vaši računi će vam stizati online, putem elektronske pošte.  Prednosti ove usluge su maksimalna brzina dobijanja računa, u koji ćete imati uvid gdje god da se u tom trenutku nalazite; račun uvijek možete pregledati i na vrijeme platiti; sve račune možete arhivirati u kompjuterske foldere kako bi vam uvijek bili lako dostupni.

Preporučujemo vam da ovoj usluzi priključite i dodatnu uslugu „Moj račun“ koja će vam omogućiti besplatan ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing). A, kako biste još više uštedjeli svoje dragocjeno vrijeme i zaboravili na čekanje u redovima, preporučujemo vam da odaberete uslugu trajnog naloga u vašoj banci ili aplikaciju m:pay.

Za više informacija posjetite m:tel stranicu ili pozovite 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info