Dnevni horoskop za 26.05.2017.

0

Ovan

OvanMoguće je da će tokom ovog dana oni sa kojima dolazite u kontakt, naročito ako trebate da zaključite neki dogovor, biti previše zahtjevni i nametati vam uslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da razumijete voljenu osobu i njeno ponašanje, ali smatrate da joj ljubomora nikako nije na mjestu.

 

Bik

BikDan koji ćete željeti da što prije zaboravite. Dolazićete u kontakt sa isključivim, teškim, zahtjevnim ljudima, a moguće je da ćete trpiti i pritisak ili kritiku od strane onih koji su vam nadređeni. Najbolje bi bilo da se zavučete u svoje obaveze i ne dižete glavu od njih. Nestabilnost u vašim emotivnim relacijama.

 

Blizanci

BlizanciDan nepovoljan za finansijska ulaganja, a ako radite sa novcem, povedite računa da ne napravite grešku. Komunikacija sa poslovnim saradnicima je korektna i teče bez ikakvih problema. U emotivnom segmentu – uzbuđenje, strast, ali i velika isključivost i posesivnost. Ovo može biti divan, ali i buran dan sa partnerom.

 

Rak

RakPotrudite se da budete maksimalno korektni i da ispoštujete dogovore, ali i obaveze koje su vam date, jer u drugom dijelu dana možete biti suočeni sa tuđim kritikama, ukoliko ste nešto propustili da uradite. Iznenađenje od strane emotivnog partnera možda nije baš ono što ste očekivali, ali – potrudio se.

 

Lav

LavVelike aktivnosti na poslu danas. Dolazite u kontakt sa interesantnim ljudima, koji imaju zanimljive ponude za vas. Ipak, kada su konkretnije odluke u pitanju, možda biste trebali da potražite savjet nekog iskusnijeg. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Lako možete izazvati svađu.

 

Djevica

DjevicaAko se potrudite, neke neprijatne situacije u poslovnom segmentu ćete uspjeti, bez po muke, da sredite. Dosta toga ćete rješavati u hodu. Troškovi koje niste očekivali mogu vas oneraspoložiti. U emotivnom segmentu, stavite zajednički, a ne sopstveni interes na prvo mjesto.

 

Vaga

VagaZadovoljni ste nekim svojim potezima i rješenjima koje ste napravili, ali nemojte slaviti prerano. Moguće je da ćete biti neprijatno iznenađeni razvojem situacije, naročito promjenama u dogovorima sa poslovnim partnerima. Niste opušteni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko nešto funkcioniše kako treba – ne mijenjajte! Vi, doduše, samo želite da poboljšate neku situaciju, ali je moguće da će se to pokazati kao loš ili nepotreban potez koji vam može donijeti nerviranje. Pripremate se da obavite razgovor sa voljenom osobom. Nervozni ste i napeti zbog toga.

 

Strijelac

StrijelacTrudite se da pronađete zajednički jezik i dogovor sa poslovnim saradnicima. Svjesni ste da u nekim stvarima morate napraviti kompromis i određene ustupke. Ne brinite, možete napraviti solidan dogovor koji će objema stranama koliko toliko odgovarati. Novo poznanstvo i velika zainteresovanost za nekog.

 

Jarac

JaracPreviše se uzdate u ljude i previše očekujete od njih pa zato nemojte biti razočarani ako se ispostavi da ste opet, po ko zna koji put, ostavljeni na cjedilu baš onda kada vam je najpotrebnija pomoć. Potrebna vam je otvorena komunikacija sa voljenom osobom, ali to trenutno ne možete da dobijete.

 

Vodolija

VodolijaIako će početkom dana izgledati da vaši planovi funkcionišu bez ikakvih problema, pripremite se da u drugom dijelu dana možete imati teškoće koje definitivno niste očekivali. Nemogućnost postizanja mirnog dogovora biće aktuelna i u emotivnim relacijama – oboje ste impulsivni i možete izazvati svađu.

 

Ribe

RibeVaše raspoloženje i elan su na vrhuncu tokom ovog dana, ali to nije dovoljno da u odnosu sa saradnicima i kolegama funkcionišete bez problema. Pripremite se na manja nerviranja. Možda nećete moći da odvojite dovoljno vremena za voljenu osobu, sve zbog nagomilanih poslovnih i privatnih obaveza.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info